Sider

søndag, oktober 04, 2009

Referat fra reservehjem. Del 1.Jeg fikk sove hele natten faktisk! Vel, nei, det gjorde jeg jo ikke. Men det var fordi Lørva hadde lagt seg midt oppå dyna mi slik at jeg ikke fikk ligge så veldig behagelig - og jeg måtte tilslutt flytte henne. Til store protesterfra pelslørva.
Men lillegutt sov. Han våknet når jeg stod opp - og gjorde fra seg ute, spiste litt og var litt sammen med Lørva. Jeg lar dem ikke være sammen uten at vi har tilsyn med dem - jeg er ennå ikke sikker på hennes oppførsel overfor valper som hun kan se på som en trussel mot hennes plass. Jeg vet ikke om hun oppfatter han slik, men... Bedre føre var.
I går fikk han være med på biltur. I bur med tynt fleecepledd over. Lørva var også med - og vi var hjemme igjen etter ca to timer.
Etter hvert som dagen i går gikk kunne vi gjøre noen små konklusjoner. Lillegutt er betydelig mer glad i å ligge i fanget enn det Lørva var. Det er både hyggelig og slitsomt å skulle ha en valp i fanget hele tiden. Og ikke alltid like praktisk egentlig.

I dag var det slik som i går - jeg stod opp først og da gav lilleknerten lyd fra seg han også. Ingen ulykker i buret ennå etter hva jeg kan se, og bare en jeg har funnet innendørs ellers. Han og Lørva leker mer i dag. Hun er faktisk veldig opptatt av han - han er viktigere enn godbit til og med nå.
Men det blir jo ikke så mye gjort hjemme da. Litt vanskelig så lenge jeg skal ha en valp på armen eller mellom føttene hele tiden. Det må trenes litt på å være 'alene' - dvs uten meg i nærheten, og uten Lørva også. Burtrening blir det nok også til at vi har.

1 kommentar:

  1. *smelt*
    *vilha*

    Nok en grunn til ikke å skaffe seg unger: de kan lett sørge for at husdyr ikke blir et alternativ (iallefall når de har atopiske foreldre *kremt*) ;p Når de flytter ut - om en tyve års tid - så vil jeg ha hund...

    SvarSlett