Sider

mandag, april 28, 2008

Bølger og mykt


Dette skjerfet er strikket i Faerytale fra Du store Alpacca. Går forsåvidt greit å strikke og omgangene flyr, det er bare det å telle så jeg ikke strikker feil som er slitet med mønsteret.

Vel, det er ikke mer slit enn at jeg kommer til å strikke flere. Så får jeg se hvilken farge og hvilket garn det blir da.

Garnet er veldig mykt og godt - såpass mykt og deilig at da jeg skulle vise skjerfet til Luren og ba han ta i den andre enden var kommentaren "ÅÅÅÅJJ! Sånn vil jeg også ha!" Det han vil ha er et skjerf i samme sort garn, helst mørkt grått sier han. Forslag til mønster, anyone??

Jeg har ikke blokket skjerfet ennå - det spørs vel om det blir gjort før jeg har flere skjerf/sjal som skal blokkes. Det er så uendelig kjedelig å feste alle de nålene så jeg utsetter det jo i det lengste.

2 kommentarer:

  1. For et lekkert sjerf...det får man aldri nok av...ikke sjal heller, kremt, som det blir masseprodusert i her hos meg, til tider. Men da skal man iallefall ikke fryse!!!
    Og Faerytale Alpakka er jo bare favoritten for tiden, så jeg holder med deg....eller...har handlet Geitemohair-garn i helgen, må bare si at det slår det meste!!!

    SvarSlett
  2. Så produktiv du er for tiden da! Både i blogging og håndarbeid. :-D

    Blokking? Never done that ...

    SvarSlett