Sider

tirsdag, april 29, 2008

Sinna!

Jeg kom på jobb i dag, og i eposten min fant jeg en link til denne. Som jeg signerte. Og så leste jeg artikkelen som forklarte litt mer - og jeg blir så sinna at jeg holder på å koke over.
Jeg så for meg at den forp...te "hundetreneren" skulle hjelpe oss med Lørva. Vi ville fått tilbake enten en forskremt liten hund som var blitt så kuet at den ikke var hund lenger eller et lite aggressivt monster som var en fare for alle rundt seg. Jeg så for meg at jeg skulle hatt vedkommende som hundeinstruktør. Og alt det som er moro med hundetrening ville vært drept effektivt.

Ja, vi har en terrier. Vi vet det. Hun er sta. Hun er ikke den mest lydige. Men hun er en elskelig sjel som faktisk gjør det beste ut av det utgangspunktet hun har - og så er det opp til meg som eier å hjelpe henne (og meg også) videre.

Vi var på andre kurskveld i går - og det går så fint! Instruktøren vi har tar hensyn til hvem hunden er og hjelper til med å bygge henne opp på den rette måten. Altså - bygger henne opp. Ikke river henne ned slik som han der Millan. (Jeg orket ikke engang se youtube-videoen - det var mer enn nok å lese beskrivelsen...)

2 kommentarer:

  1. Fyyy flate! Jeg så youtube-videoen jeg da. Herregud, så provosert jeg er nå. *sur* Kan ikke behandle dyr slik. *dåne* Uff, fikk helt vondt i hele meg når jeg så det videoklippet. :(

    Skal straks skrive meg på oppropet jeg også. *nemlig*

    SvarSlett
  2. Vet du, jeg satt med de samme tankene i går. Jeg orker ikke se youtubevideoen jeg, for jeg kjente jeg ble sint nok av å lese. Noe så rent ut idiotisk! Og også lite uttenkt blandt produsentene synes jeg. De kan jo ikke ha gjort grundig research i hundetrening før de gikk i gang? Jeg håper virkelig ikke dette blir noe vi får her i Norge! *rister trist på hodet*

    SvarSlett