Sider

tirsdag, juli 03, 2007

Ferieforberedelser - 2

Nye forberedelser til ferien er gjort. Vedlagte bilde viser kjøpet.
Og det fulgte instruksjonsbok med!! Ikke verst - kan være at jeg trenger det. For det er min dings. Jeg betalte den selv med mitt kredittkort. Jupp.

Jeg har nå sæss-æmm-æssa med min yngste broder. Han har noen filmer til sorten, og jeg tenkte å svippe innom for å låne noen til turen. Jeg har også tenkt å svippe innom den lokale dealeren for slike som meg for å finne noen spill. Ett for meg og ett for familien. Kanskje. Eller bare ett for familien. Eller to til meg og ett til familien... som nok blir til familien de to til meg også...

Om noen lurer på hvordan det gikk med den forrige ferieforberedelsen, så hjar det gått nokså fint. Hun bruker litt mer tid på å slå seg til ro i bilen - og sist fredag stilte hun seg opp på bakbena som om hun skulle se ut bakruta og så tissa hun!!!!!! Jeg fikk sjokk omtrent - og har konkludert med at bilen min nok trenger en grundig rens innvendig.

Siden vi starter på ferien til helgen, så kommer det vel flere ferieforberedelser i løpet av uka.

2 kommentarer:

  1. Er det der en sånn bærbar Playstation-greie? Har null peiling på sånt, vet bare at Poden nok kunne tenkt seg en sånn i stedet for en gammel GameBoy han er innehaver av nå... Pris og sånt for den da?

    SvarSlett
  2. Det er en sånn bærbar Playstation-greie ja. Prisen varierer en del med hvilken pakke man velger. Jeg tror vi betalte drøyt 1600 for denne - som var helt uten ekstrautstyr.Minnekort og spill og sånt kommer i tillegg.

    Jeg har forresten fått kjøpt spill til den. En sudoku-versjon som ikke var så dyr, et tetrisaktig spill og så Ratchet & Clank - som visstnok er veldig bra og morsomt og alt det der. Sudokuen blir det nok bare meg som bruker... hihi

    SvarSlett