Sider

mandag, oktober 30, 2006

Slow builder

Jeg har vært litt ute av form i den siste tiden. Det har ikke blitt mye kreativ hobby av det, men heller litt mer meditativ hobby. Dette puslespillet fikk jeg til bursdagen min i fjor av min bror og svigerinne. Det er litt stort, så jeg har egentlig ventet lenge med å legge det - helt til jeg kom på å legge en håndduk under. For da kan jeg rulle det sammen om jeg må flytte på det.
Heldigvis har vi ikke hatt stor bruk for spisebordet den siste uken, så jeg har kunnet fortsette uforstyrret.

Det er litt merkelig hvor avhengighetsskapende et slikt puslespill er. Jeg går forbi det - og skal bare legge en brikke eller to til. Se om jeg finne noen like farger til... Og plutselig så er hele det hjørnet ferdig, eller jeg har kommet til håret... Jeg har kommet mye lenger enn dette nå. Det går sent kanskje, men likevel så går det fort å legge. Jeg koser meg innmari i alle fall.
Og snart må jeg vel ut og kjøpe en plate som jeg kan lime det fast på. Og henge det opp på soverommet når vi er ferdige med oppussingen. :-)

"Slow builder" - Madrugada

2 kommentarer:

  1. Puslespill! I love it! Jo større, jo bedre. Og så liker jeg sånne med masse nesten ensfarget himmel på. *glis*

    *hm* På tide å bli ferdig med julegavene så jeg kan ta fram noe morsomt fra skapet. Vi har et 5000-brikkers som ikke er lagt ennå...

    SvarSlett
  2. Jeg har et til som jeg kjøpte på Clas Ohlson for halvannet år siden. Det er sånn 'søtt' men litt morsomt - og det skal jeg kose meg med i romjula tenker jeg. :hihi:

    SvarSlett