Sider

onsdag, august 09, 2006

Huslige sysler

Da har jeg gjort min plikt som huseier. Jeg har malt husvegg. Og ettersom min kjære har høydeskrekk, har vi fordelt oppgaven mellom oss: Jeg tar det øverste som man må i stige for å få malt, og han tar det nederste.
I går malte jeg første runde, og hadde ikke solen kommet så hadde jeg malt meg helt ferdig. Men dette er sørveggen, og solen står på fra halv elleve på formiddagen til i seks-syvtiden på kvelden. I går startet dagen med å være pent overskyet og akkurat passe varm for å klatre i stige, men hvor lenge var vel Eva i Paradis??
Jeg fikk malt ferdig i en høyde - med "kort" stige, og så var det blitt så varmt at malingen ble vannaktig i konsistensen. Så jeg måtte til pers i dag igjen, denne gangen med stigen på maks lengde.
På bildet vises det som er igjen å male - det ser litt ut som bleket jeansstoff, mens det som er malt, har en litt gråere blåfarge.


Og så må jeg jo ta med et bilde som kanskje viser hvor høyt det er.
For det var det. Høyt altså. Hadde med en liten plastbøtte som jeg hengte i en krok. Den kroken hang på øverste trinnet. På det høyeste stod jeg på det tredje øverste stigetrinnet. Det ble så høyt at jeg måtte ha noe annet å holde i da - taket eller vindusbrett eller... og når jeg da stod på det høyeste, da trakk jeg ikke dype åndedrag, for magen var noks klint inntil veggen.
Så hvordan maler man så høyt oppe? Meget forsiktig. Jeg er glad vi ikke maler mer enn ett strøk der. *puh!*

4 kommentarer:

 1. Vræææl! Den stigen hadde du aaaaaaaaldri fått meg oppi! *skjelve* Paradoksalt nok kan du godt hive meg oppi karuseller og bergogdalbaner på tivoli/i fornøyelsesparker ;o), men stige.....nei, der går grensa! *ler*

  Flink og produktiv du er om dagen da *nikker* Jeg blir jo rent inspirert. Så nå skal jeg opp og sy høst-vognpose til Bertram.

  klemklem
  Didi (som selvsagt har glemt passordet og ikke får logget på skikkelig...*grumf*)

  SvarSlett
 2. Du får ikke meg opp i en stige heller, jeg skjelver i knærna bare jeg skal opp i en gardintrapp, jeg..

  Fin farge på huset, forresten :-)

  SvarSlett
 3. Jeg synes du er kjempeflink til å male. Den stigen ser virkelig skummel ut.

  Hilsen Rosalinda

  SvarSlett