Sider

tirsdag, august 08, 2006

Mere bursdagsgaver

Det var ikke bare min nevø som skulle få bursdagsgave, forresten. Min svigerinne hadde også hatt dag, og familien må jo da finne på en presang til henne.
Rundt påsketider sa hun at hun kunne tenkt seg en brødkurv - en sånn sydd sak. det ville hun gjerne at jeg laget henne til bursdagen hennes.
Som sagt så gjort. Jeg sleit litt med å finne ut hvordan jeg skulle løse det - og som alltid så foregår det meste av sånn løsningsjobbing i hodet mitt. Jeg er ikke flink til å skrive eller tegne ned hva og hvordan.
Det største problemet var hva jeg skulle bruke til fyll slik at bunn og vegger ble stabile. Fant en nokså stiv vatt på hobbytbutikken i nabobyen - og dermed var problemet løst!

Dette er utsiden av brødkurven. når den er montert opp, vil bare kantene med applikerte blad vises. Kantingen er ikke ferdig sydd her - det er håndsøm som jeg ikke rakk å ta før bildene ble tatt.

Dette er innsiden - der brødet blir liggende. Jeg valgte å la lappene være dekorasjon nok inni, og heller bruke applikeringen av bladene være quilten - og samtidig dekorasjon.

1 kommentar:

  1. Den brødkurven likte jeg :-)

    Si fra hvis du vil ha mønsteret til sjalet jeg strikket nylig, da :-)

    SvarSlett