Sider

torsdag, august 10, 2006

Sort og gull

Jeg liker de fargene sammen, egentlig. Det har lett for å bli harry og litt 80-talls, men jeg synes at jeg har fått det til å bli en nokså fin sammensetning. Ikke for mye blingbling, og ikke harryfaktor heller.
Jeg har i alle fall fått lyst til å lage flere smykker nå, må bare finne ut HVA jeg skal lage... ;)

Jeg måtte ta bilder med mobilen, og det er pokkern så vanskelig å se hvor skarpe bildene er/blir når sola skinner på skjermen. Så... for at dere skal se hvordan det ble, får jeg heller plage dere med flere bilder.

Og jeg har oppdaget at wiren har vridd litt på seg mens jeg laget smykket, for det ene hjertet nederst har en tendens til å "vrenge" seg. Jeg fikk det til å oppføre seg ordentlig for fotografen da! ;)

Oppdatering søndag 13. august:
Jeg har hatt besøk av tante og onkel og to små barn i helgen. Og tante syntes dette smykket var fint, så jeg sendte det med henne. Bedre at det blir brukt enn at det blir hengende her hos meg til pynt.

3 kommentarer:

 1. Jeg er jo så opphengt i min egen lille verden at jeg først nå har oppdaget bloggen din. Imponerende produksjon, må jeg si! Så mye fint! *bøyer meg respektfullt i støvet*

  Er det ok at jeg linker til bloggen din fra min?

  SvarSlett
 2. Link i vei du!
  Og jeg har tenkt på å spørre deg om layouten på din blogg... slik det ser ut som for meg, så har du redigert litt på templaten du har brukt - stemmer det? Tror du at vi en dag kunne tatt en skravlings der jeg får litt tips om bedre layout på min??

  SvarSlett
 3. Jeg har fingra litt, ja. Jeg begynte med en "Minima"-mal og så har jeg prøvd meg fram med "fikl her og se hva som skjer" på de stedene jeg (tror jeg) har skjønt koden.
  Skravlings er gøy, jeg er på MSN dagen lang. (Innimellom jobber jeg litt da.) Kan sende deg adressen på PM.

  SvarSlett