Sider

tirsdag, november 09, 2010

Kalde lår mot varm mage

I dag har det vært drittalt vær ute. Kaldt og kaldt og etter hvert også snø og kaldt og vind og kaldt. Fytterakkern!
Men det kan ikke hindre en Bobbelur i å ta trimturen med Odin. Så det gjorde jeg ikke. Jeg knep låra og øya sammen, beit tenna sammen og fik kpå meg klær og bånd på Odin - og så gikk vi.

Var det deilig? Det skal jeg ikke skryte av. Jeg skal ikke engang si at det var friskt, for da legger jeg noen hyggelige egenskaper til dagens vær som ikke eksisterer. Det var ikke få ganger jeg vurderte å snu. Men jeg snudde ikke. Det var ikke få ganger jeg vurderte snarveier over jorder og gjennom skau. Jeg tok ingen snarveier.
Faktisk så gikk vi hele runden på fem kilometer i dag. Det var surt og kaldt og det tok meg lengre tid å bli varm på ryggen.
Belønningen kom da vi gikk oppoverbakke og det var i le (det var da jeg ble varm på ryggen. :knegg: ) og jeg så at ingen hadde gått der i nysnøen før oss. Jeg kunne snu meg og se mine spor og Odins spor og jeg kunne se høstens løv titte gjennom det tynne snølaget. Da var det godt å ha gått turen til tross for hæsli' vær.

Da jeg kom hjem og satte meg på toalettet fikk jeg atter en gang kjenne turens mindre hyggelige sider. Det er hæsli' å få iskalde lår mot varm mage. Da er det godt å gå inn i varm dusj og bli like varm over hele seg.

2 kommentarer:

  1. Du må være litt kjærringa mot strømmen og passe sta for å trimme ute i det ekle kalde været.

    SvarSlett
  2. That`s the spirit.
    Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige ideer....

    SvarSlett