Sider

onsdag, september 03, 2008

Tanker på en WCring.

In English Please!

Jeg hadde tenkt å kalle innlegget "Tanker fra en dassring", men jeg valgte den mer snobbete varianten med Finere Fruer Fra Frogner-sleng...

Men til poenget: Det er mangt og meget man kan komme på av tanker og grublerier og idéer mens man sitter på dassringen. Her om dagen kom jeg til å tenke på potetgull - nærmere bestemt at Maarud har kommet med en ny smak. Og det oppdaget jeg da jeg skulle 'feire' hjemme-alene-helg med Lørva og meg. Så den nye smaken måtte testes - Salt and Roasted Garlic. Eller noe sånt. Salt og hvitløk i alle fall. Og jeg liker jo hvitløk, så dette måtte blir knalle greier da!
Men nei - jeg går heller tilbake til mine to favoritter - Ost Og Løk og Sour Cream And Onion. Jeg er av den typen potetgullspiser som kan spise Salt Og Pepper av og til som en avveksling, som tar den vanlige - den med salt - kun når det skal være dipp til og som ikke i heiteste svarte skjønner poenget med Paprika. Det siste er jo bare *gøgg*

Jeg har også gått til anskaffelse av en ekstern harddisk. En liten sort sak som min kjære kalte "Sexy!!" da han så den. Dasstid kan også brukes til å planlegge hva som skal legges inn på en slik liten harddisk. Musikk. Det er det formålet jeg har planlagt, men jeg har grublet litt over hva og hvordan løse det hele på best mulig måte.
Resultatet er enkelt - jeg starter i en ende av musikkhyllen og jobber meg videre. Musikken lagres i mapper etter artist, og artist plasserer i mapper etter forbokstav. Det vil bli mye rart der - det blir det. Jeg har ikke hørt plata med Laurie Anderson for eksempel, så når jeg tar harddisken i bruk til "musikk til arbeidet" på jobb så vil det bli noen interessante lytteropplevelser.
Likevel - jeg ser frem til å få ferdig innlastingen. Erfaringsmessig trenger jeg litt musikk ved siden av jobbingen for å kunne fokusere på en del av de oppgavene jeg har.

Noe annet jeg har tenkt på er hva skal jeg ha på terrassen? Jeg har fått ny terrasse i hagen bak huset fra foreldre og brødre m/fam i rund-bursdag-gave, og jeg har prøvd å tenke på hva jeg vil ha der som gjør den koselig å bruke. Hvordan vil det bli dersom... Jeg har ingen ferdige oppsett i hodet på det enda - må muligens bruke litt lengre tid på do en gang og se om det hjelper?

Jeg tror forresten at vi trenger en sånn tidsskriftholder på do hjemme. Stadig vekk plukker jeg bort og vekk Astrorapport og Teknisk Ukeblad og Illustrert vitenskap. Mannfolk må stadig vekk lese ut driten - og så glemmer de å rydde etter seg. Flere som har det slik??

4 kommentarer:

 1. jeg har bare modellfly på min....

  SvarSlett
 2. *plystre* Trdda da viterlig ikke jeg var alene om å lese IKEA-kataloger og tjukke bøker på dass, da men... Man må jo kunne nyte friheten når man har muligheten *s*

  Forøvrig hadde vi i min barndom den fantastiske "do-boka" i skuffen på badet hjemme hos mone foreldre. Den kunne brukes til usaklige skriblerier, do-dialoger med husets andre beboere, samt filosofiske betraktninger når det falt seg sånn. En idè det oppfordres til å adoptere når man først skal sitte på do å komme på de beste idèene ;o)

  SvarSlett
 3. *hihi* Nå er det slik at de beste ideer kommer mens jeg er på jobb-dassen... Tror ikke sjefen setter pris på dassbok der. ;)

  Modellfly på do - det må være det nede, for det oppe er da pinadø så lite at du knapt nok har plass til et blad foran deg. ;)

  SvarSlett
 4. Takk for knalltur på lørdag!
  Kjempekoselig å treffe deg igjen, og gleder meg allerede til neste gang.

  Klem!

  SvarSlett