mandag, september 15, 2008

Rapport fra en helg...

In English Please!

Fredag kom foreldrene mine på besøk, og de hadde med seg nevøen min. Veldig hyggelig, og vi planla hvem som skulle hvor dagen etter: Pappa på caravan-messe og mamma og jeg på Stoff og Stil. Vi måtte opp sånn passe tidlig - frokost klokka ni - for å kjøre pappa til toget sånn at han kom seg på messa.
Så jeg var den første som stod opp, og jeg dekka bord og kokte egg og kaffe og ordnet alt. Ingen som fikset noe som helst til frokost - men nevøen min spilte bursdagssang da. Og Lisings sang via mms.
Etter frokost var det klart til avgang. Jeg skulle jo bare bli med mitt moderlige opphav til Stoff og Stil sånn at hun kunne få handlet fra seg i hobbysyeres Mekka. Og mamma gikk og lette og lette og fant. Jeg bare ruslet rundt for å se på hva de hadde - og neimenn - det var da fine engler! Og fine hjerter! Sånne må jeg mekke til jul. Den jakken der var dritstilig... Mønster der ja. Stoff - syrlig grønn eller saftig plomme?? Det ble saftig plomme. Og jaggu brukte jeg ikke mere penger enn mamma?!?!

På tur hjem stoppet vi for å handle til middag og til kaffe. Kakebaking måtte jeg fikse sjæl. Men jeg slapp å lage middagen selv da - jeg gikk over ende på sofaen med et hode som streiket. Det gav seg etter hvert - og middagen smakte knallgodt. Stesønn klaget imidlertid over at det ikke ble hverken pizza eller taco - men hvem var det som hadde bursdag?? Ikke han.

For bursdagsjubilanten denne helga - det var meg. Jeg ble førti, og måtte til og med kjøpe gaven jeg fikk fra jobben min selv. Etter ordre fra sjefen.

7 kommentarer:

 1. Og lørdag skal jeg feire deg på årntli! *gliser stort og gleder meg*

  Grattis med overstått og velkommen etter med firetallet. ;-)

  SvarSlett
 2. "...måtte til og med kjøpe gaven jeg fikk fra jobben min selv. Etter ordre fra sjefen. "

  HVA!?!?

  Jaja, ved nærmere ettertanke, da fikk du sikkert noe du ønsket deg...

  Grattis igjen, førtiåra er ikke så ille, i alle fall ikke når man slipper å være arbeidsledig. ;-)

  SvarSlett
 3. Grattis med 40 år! Jeg ligger noen måneder etter deg , men det er ikke lenge nå :-)

  SvarSlett
 4. Åneiåneiånei!

  Denne dagen visste jeg jo om og jeg skulle jo gratulere og alt! :(

  Unnskyld altså. Men her kommer en litt forsinka hilsen da. :klem: Godt du fikk en koselig dag og håper du får en flott helg med besøk og mer feiring.

  SvarSlett
 5. *sorry* for at jeg glemte bursdagen din! :( Jeg glemte jo min egen bryllupsdag og, så det er ikke bare deg jeg glemmer altså..

  Hvertfall; Gratulerer så mye med dagen som var, kjære Bobbelur!! *klemme*

  SvarSlett
 6. Litt sent ute, men gratulerer så mye kjære bobbe!

  Klem fra Lis

  SvarSlett
 7. Mange takk for koselige gratulasjoner!

  Gaven fra jobb - som jeg kjøpte selv - ble akkurat det jeg ikke visste at jeg ønsket meg - en diger lysestake i 'sølv'. jeg fikk mange andre flotte gaver også og skal se om jeg får tatt noen bilder i løpet av uken.

  SvarSlett