Sider

torsdag, april 19, 2007

Hevn!!

I går var jeg en søt og snill og svæææææært snill kone. Min kjære trengte allergimedisin - på resept - om jeg kunne stikke innom legekontoret siden jeg jobber nærmest?
Lurens fantastiske og underbara fru gjør så. Henter allergimedisin. Betaler for å få resepten, og går på apoteket for å få hentet den for ham også. Der oppdager jeg at han har ikke gitt meg minusbankkortet mitt tilbake fra dagen før!!! *Grrrrrrrrrrrr...* Hans medisin får jeg betalt med reservekortet mitt, men... er det penger der til at jeg får tatt ut homeopatimedisinen min?? Nei!
Sur Bobbis på tlf til gubbejævelen... og jeg finner ut at dette skal hevnes. Men bare dersom de tar kredittkort på Platekompaniet. Og bokhandelen.

Det gjorde de... så jeg fikk kjøpt et par hundebøker (planlagt lenge), en ny bok til Stesønn (full klaff - han klarte visst ikke å legge den fra seg) og et par cd'er til meg: Johnny Cash og Kleive/Reiersrud.
Om noen lurer på hvorfor den cd'en til venstre her havnet i posen min... har dere sett/hørt "God's gonna cut you down"? Den videoen får meg til å grine hver gang... Når jeg også vet at mannen har gjort coverversjoner av NIN's Hurt og Depeche Modes Personal Jesus... jeg blir sabla nysgjerrig, jeg!

Men min hevn over Luren ble da å kjøpe noe til meg, til Stesønn og så til meg igjen. Han fikk ikkeno'! (Men jeg fikk is av han. *knis*)

2 kommentarer:

  1. Visste ikke at du er av den hevngjerrige sorten, Bobbelur!

    a-lo

    SvarSlett
  2. Bare når jeg er overtrøtt og sliten, og eneste grunnen til at jeg orket å gjøre han denne tjenesten var utsikten til å koseshoppe litt - noe jeg ellers ikke tar meg tid til så ofte. I tillegg var jeg sulten, og pølse/sjokkis/is kunne jeg jo bare se laaangt etter, for jeg hadde ikke pæng... *deppa*

    SvarSlett