Sider

søndag, august 20, 2006

Mitt første tove-prosjekt

Dette er starten på mitt første tove-prosjekt - en vinveske. Jeg hadde ikke pinner nr 7 slik det stod i oppskriften, så jeg økte heller til flere masker. Mine tykkeste strikkepinner var amerikanske strømpepinner str 6 - og over there så er det ikke fem pinner - fire til strikketøyet og en til å strikke med, men fire. Tilslutt så ble det så innmari knotete, så jeg kastet meg på sykkelen og syklet på garnbutikken. Det var langdag (dette var torsdag ettermidag) så jeg rakk å kjøpe en liten rundpinne str 7. Og strikket i vei - med fine mørke og lyse blå striper alt det koksgrå.
Men! Jeg skulle jo da ikke hatt så mange masker! For resultatet ble som vist på det nederste bildet:


ALT FOR STORT! Nå er dette et knølete bilde. Det er kveld nå, og det er mørkt, og det er ikke greit å da finne en fin bakgrunn som viser både en tom vinflaske og det ferdige produktet... Men dere ser da at to omganger i vaskemaskinen ikke har redusert produktet til akseptabel størrelse??
Til mitt eget forsvar: Dette er aller første gang jeg prøver meg på noe sånt.
Og jeg har allerede startet på en ny en. Så når den er ferdig, skal jeg ta nytt bilde - av begge to. Kanskje jeg har kjørt denne grå i maskinen en gang til også da. Vi får se. ;-)

4 kommentarer:

 1. Kan du ikke bare løse problemet ved å kjøpe større vinflasker da? *knegg*

  Vinveske er forresten et godt tips som jeg kan tenke meg å rappe. Fin gave til vindrikkere - det må jo ta seg mye bedre ut med en sånn veske i lanken enn en lettgjenkjennelig pose fra polet når man er i finstasen på vei til fest.

  SvarSlett
 2. Jeg har løst problemet. Den ble tovet for tredje gang - og nå passer den. ;)
  Og jeg er enig - det er en fin gave til vindrikkere. Muligens med en hyggelig flaske vin inni...

  SvarSlett
 3. Flotters. Nå har'u gitt meg tips til julegaver til hele slekta, vinveske og kurv med någotattåt.
  Hvorfor ikke kjøpe enhel kartong til vinveska derwom denblir stor, servere den i godt lag, og enten kjøpe en til eller istedet bruke veska etterpå til å varme andredeler?
  Oppskrift kreves den 4.9.

  SvarSlett
 4. Oppskrift skal du få. Den er supersimpel - sånn at jeg nå husker den utenat.
  Men de neste vinveskene mine er i fin og passe størrelse, det er bare den første som er litt bom...

  SvarSlett