Sider

søndag, mars 31, 2013

Påskeutfart

 Alle sammen rundt om skryter av skiturer og sol og skyfri himmel og legger ut bilder med den ene påskeaktiviteten mer påskete enn den andre.

Vi - Odin og Rick og jeg - kan jo ikke vise oss så mye dårligere. Vi har nemlig også vært på påsketur. Til Johansens Prosjekter.

Vi kom, fikk mat og drikke og hyggelig selskap, vi sov og vi spiste litt mer. Så dro vi hjem. Det var kortversjonen.

Den lengre versjonen er at vi kom, Odin og Rick løp tullingrunder i hagen, Johansens Prosjekter Hund løp litt etter, så litt på, kjefta litt og etter hvert gikk de tre fint overens, jeg fikk hilst på resten av Johansens Prosjekter og så ble jeg servert lunsj.

Lunsj ble altså servert i Lysthuset og bestod av selvfanget grillpølse av egen avl med valgfri lompe eller pølsebrød til - også fra egen hage. Pølsene ble varmet over åpen ild, og tilbehør var eksklusiv ketchup, sennep av beste kvalitet og stekt løk. Sistnevnte sikkert også fra egen hage - dere vet disse 'stekt løk'-trærne de har stående i drivhuset. 

Mamma Johansens Prosjekter tok en av pølsene fatt og drev lydighetstrening med de firbente da vi andre var mette. Hun hadde visst aldri fått så unison oppmerksomhet før...? Salsa kunne både Sitt, Dekk, Gi Labb og HighFive! På Plass kunne hun også - en halvmeter unna og på skjeve. Odin kunne Sitt og Dekk og gjorde gjerne begge deler i rask rekkefølge for å få mer mat. Rick kunne sitte. Og stå på to oppetter Mamma Johansens Prosjekter. Alle tre kunne Ta Pent. Innimellom.

God mat var det, både lunsj og middag og frokost og lunsj og middag. Hundene hadde fine dager der de var mye ute og løp. De sov veldig lite på dagtid så de fikk litt underskudd på søvn mens vi var borte.
Det gjorde kanskje jeg også siden jeg sov så lenge i dag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar