Sider

søndag, september 09, 2012

Aktiviteter jeg har vært med på.

Jeg har vært i toppen av en klatrevegg. Denne gangen var det ikke like stort som for to år siden. Men jeg var på toppen altså.

Jeg prøvde meg på den ruten med utoverheng. Det gikk ikke - jeg er ikke sterk nok i armene eller ræva eller låra.
Jeg har også ridd. To ganger har jeg sittet på hesteryggen. Det var moro!
Før jeg kan ri på Timo (som hesten heter) så skal han stelles. Børstes med den børsten først, så en annen før han børstes med en annen. Deretter skal manen strigles og hovene gjøres rene. Timo er grei gutt og løfter bena automatisk til meg. Et par ganger sist gang løftet han dem mens jeg striglet - og ble nesten utålmodig da jeg ikke tok dem med en gang. Jeg skjønte hvorfor etterpå - han hadde masse sand under hovene som satt skikkelig godt fast. Vi fikk ryddet opp der sammen. :-)
Dette er Timo. Akkurat passe stor, akkurat passe ramp og akkurat passe tøff.

Han er akkurat som en diger hund egentlig. Kjefter litt på han innimellom når han ikke gjør som han skal, og jeg bruker samme tonen som til hund. Og det funker!! :-D

1 kommentar:

  1. Heste- og hundestemme kan nok stemme godt overens i mange tilfeller. Jeg har mest erfaring med hest, men overfører det til hund - og kommer stort sett heldig fra det. Kult at du synes det var moro med hest. Gleder meg til å høre mer om ditt nye bekjentskap.

    Åse Randi

    SvarSlett