Sider

mandag, oktober 03, 2011

Rick, the showdog

Rick har værtpå utstilling i Letohallen sist helg. Dag 1 ble han BIM, dvs beste hannvalp i rasen og at dommeren syntes tispevalpen var bedre enn Rick.
Tispevalpen - Arwen - ble plassert som fjerde beste valp av alle terriervalpene på utstilingen.

Dag 2 var det oppdretteren selv som gikk med Rick i ringen. Og Rick var showdogen som stod og viftet med halen hele tiden.
Det hjelper jo også på at han har absolutt alle tennene, og dette var en dommer som sjekket tennene på hundene. Hun var nøye på hvem hun valgte ut, så da var det kjempemoro at hun likte Rick så godt at hun satte han opp som beste valp i rasen.

I kritikken står det:
Nice puppy. Good head/expression. Good neck and topline. Good tail set. Good angles. Good temperament. Good movement. Very promising. 

Blant alle terrierne gikk det ikke så bra. Dommeren i den finalen ville ha terriere med bart og mer pels, så engelsk toy, manchestere, staffer og andre korthårshunder ble sendt rett ut. Han ville visst ikke se på dem engang. Dumt, for Rick stilte seg opp fantastisk bra!

Tarjei kommenterte etterpå at Rick er godt trent. Det var nemlig lett å få kontakt med han og holde kontakten. Og det er jo noe av det vi har trent på hjemme - å se på hverandre, han og jeg. Så får jeg se hvor mye jeg klarer å trene han på å gå bra og korrekt. Neste show er i slutten av november - i Lillestrøm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar