Sider

fredag, februar 11, 2011

Valper overalt


Vi har vært på besøk. To valpekull var det der, og i mars blir en av dem med oss hjem.
Dette er Engelsk Toy Terrier - populært forkortet ETT - og min kjære håper at den vi skal ha blir like stor som Odin. Da er det en stor ETT, så sannsynligvis blir den vel litt mindre.

 Jeg begynner å få god erfaring med å være valpestativ. Det interessante denne ganger var å se hvor ulike de to kullene var. Det ene kullet er ni dager eldre enn det andre, og de eldste er mye mer aktive og mye mer 'rampete'.

Her sitter jeg med to fra 'mitt' kull og resten er fra det eldste kullet. Vår valp er den i min venstre armkrok - han som slikker meg på halsen.
Han la seg etter hvert veldig til ro og var skikkelig trøtt. Søsteren hans sovnet plent i fanget mitt, men fikk ikke helt sove i fred. En av de eldre valpene ville også ligge akkurat der nemlig.
 Matetid. Ikke alle var sultne, noen var mer trøtte og noen var bare vimsete.


Narjana's Castle Rick. Dette var helt i starten når vi var inne på valperommet. Rick var ikke helt våken ennå ser det ut som.

Rick har funnet ut at hans kommende mamma smaker godt. :)
Han virker så langt å være en flott valp. Kosete, rolig (roligere enn Odin i alle fall) og han har et veldig godt humør. Dersom han blir lik foreldrene så lærer han også veldig fort. Det blir jo en utfordring å trene en som lærer fort, for den kan også kjede seg fort også.

Men jeg gleder meg masse til å bli enda bedre kjent med Rick.

2 kommentarer:

  1. Nydelig, Bobbe!! Gleder meg å lese mer om ham etter som dere blir bedre kjent! :D

    SvarSlett
  2. Spennende Inger - Dere får en travel og begivenhetsrik vår med andre ord =)

    SvarSlett