Sider

søndag, oktober 17, 2010

Dagens utflukt


Dagens tur gikk til Skibergfjell. Sånn ca. Ikke har vi vært der før, og ikke hadde vi turkart med oss, så når vi ikke fant de lovede kartene ved parkeringsplassen, så sleit vi litt. Men - mangel på kart er ingen hindring for en fin tur - vi har da gått feil før og havnet ut på mang ei myr og hoppet over mang en bekk før. Så det så!

Den fine blåmerking av løypa var ikke så fin etter hvert. Vi tok feil i et veikryss da vi gikk, og derfra var det ut på ukjent mark.
Men - vi gav da ikke opp for det vi, nei! Vi trasket etter noen som hadde gått der før oss, så da kunne det jo ikke være så ille. Helt til vi fant dem under et lite utkikkstårn, og de heller ikke hadde peil på hvor vi skulle. Gode råd er dådyr da, evt også hjort eller elg, så vi skilte lag. Den Lure Familie tok skogsveien og det andre følget gikk på stien. "Skogsveien" vil her si at vi bare gikk i terrenget, med høyde som mål og topptur som mening.

Vi vant. Vi kom først. Men ikke helt til toppen. Vi så den litt lenger unna - og bestemte oss for at "neste helg følger vi veien slik og så går vi sånn og da havner vi nok rett, men i dag er det veldig fint her."


Det var veldig fint på den toppen vi tok rast på. Det er det det står på det store fine internetten også, så da er det jo sant! Vi rastet på vestfjellet - fin utsikt og morsomt selskap og god kaffe og god mat og ikke minst god sjokolade.

Vi fant stien vi skulle følge for å komme oss ned også. Ikke verst!?!

På turen var det utrolig mange flotte motiver å ta bilde av. Vi tok bilder, vi pratet og Odin sutret og dro i båndet hver gang vi stoppet.
Og det var frost mange steder. Myrene var litt frosne, det var ikke akkurat varmt i skyggen når vi gikk der, vi fant små vann og bekker med is på.
Høsten er kommet og vinteren ser ut til å krype nærmere og nærmere. Urk! Får nyte helgene når vi kan gå på tur desto mer. :)


2 kommentarer:

  1. Vi venter på oppdatering for uke 42nå det gjelder trening?

    SvarSlett
  2. Oppdatering for uke 41 og 42 ligger nå ute.

    SvarSlett