Sider

fredag, april 02, 2010

Bordpynt


Nå i påsken holder vi på med litt sånn håndarbeid. Luren holder på i gangen, og båten (det som skulle bli en båt og som aldri vil bli ferdig) måtte berges til et sikrere sted.
Da jeg skulle holde Luren med selskap på sykehuset tirsdag (han lekte seg med strøm, fikk støt og måtte inn dit til observasjon.) tok jeg med strikketøy sånn at jeg hadde noe å holde på med mens jeg satt der. Det var lite som var påbegynt som egnet seg, så jeg tok med meg to nøster Noro-garn og startet på et skjerf.


Nå er båt og Noronøster og Norostrikking blitt til årets påskepynt på spisebordet. For meg er det like fint som å ha påskekyllinger. Båten minner meg om morfar. Han startet på båten selv om han syntes det var smått og mass pirk og fikkel, for jeg hadde alltid sagt at når jeg fikk råd så skulle jeg kjøpe en av han, men ikke en stor slik han likte å lage dem. En liten en - av den sorten han laget når han startet med båtproduksjonen. Morfar døde før båten ble ferdig. Dette er så langt han kom.
Norogarn ligger i keramikkbollen jeg fikk til min førtiårsdag av en venninne. Ligger der og lyser opp med fargene, og jeg gleder meg til å strikke og se fargekombinasjonene som dukker opp. Morsomt å oppdage at knallgrønn kan gå sammen med en litt dus oransje - om enn ikke i store mengder så i små og smale striper.


Andre håndarbeid jeg holder på med involverer opprydding. I UFerdige Prosjekter. Jeg har noen av dem...

2 kommentarer:

  1. Vi vil gjerne høre mer om det elektrostuntet?

    SvarSlett
  2. Veldig kjedelig. Sånn sak som skjer på jobb der han er PÅLAGT å dra til sjekk. Ikke noe morsomt hobbygreier hjemme.

    SvarSlett