Sider

mandag, januar 04, 2010

Odins skatterDet kommer til å bli mye hund i denne bloggen fremover. Det var mye når vi hadde fått Tea - nå er det Odin som er ny for oss og opplevelser med Odin som må deles. Med heeeeeele verden. For alle er jo like interesserte i valpen vår som vi er - sant??!!!!

Det tar jo litt tid før vi oppdager hvem han er - og før han oppdager hvem vi er. Et par ting her og der har vi sett da. Han samler på skatter. En tom dopapirkjerne lå på baderomsgulvet. Vips! så hadde han tatt den og spankulerte selvfornøyd ut fra badet og avgårde med den. Jeg fant den igjen i den lille hundesengen.
En ball jeg lette fram til han fra posen med 'storhundleker' var stas. Det var stas å løpe etter, fange den og så bære skatten sin på plass der alle skatter hører hjemme - i hundesengen hans. Tyggepinner/-knuter... de finner jeg igjen i hundesengen. De lekes ikke med - de bæres rundt og legges i hundesengen. Pleddet som lå i buret hans i natt er ute av buret. Der hjalp jeg til da, for jeg lurte på hvor han hadde gjemt oksemuskelen sin. Pleddet er dratt bortover gulvet - mot hundesengen.
Ting han finner har verdi for ham tar han med seg og spankulerer av gårde med dem, tydelig forøyd og stolt. Og han er jo så søt der han går - med en bakende og gange og ben som minner om små babyers bleiestump.
Dette er altså Odin - skattesamleren.

2 kommentarer:

  1. Søte, nydelige skattesamleren! :oD

    Og, ja - jeg er iallefall interessert i alt om lille vofsen! Det må jeg da tåle etter to omganger "alt om mitt nyfødte knøtt" fra denne kanten ;p I tillegg til at jeg også egentlig er litt misunnelig på deg da ;o)

    SvarSlett
  2. Hadde du av og til vært å se på msn så hadde du nok fått høre enda mere.;)

    SvarSlett