Sider

fredag, oktober 30, 2009

Fredda!


I dag er det fredag. Da skal vi pynte oss for det er jo helg! Dermed får jeg jo en fin og flott anledning til å vi se frem mine nye støvletter. De skal liksom passe sammen med det jeg har av skjørt og røffe kjoler, så jeg har brukt litt tid på å finne akkurat rette sorten.

Vises kanskje litt dårlig, men disse er sånne som går over kneet dersom jeg lar bretten være oppe, og under kneet om jeg tar den ned. Bretten altså.

Så. I dag er det FREDDA. Og jeg har pyntet meg med skjørt og lekre støvletter. Det blir fredagslunsj på jobb også. Gjett hvor mange av de andre her på jobb som har pyntet seg? Ingen. Ikke en eneste en. Er jeg innmari heldig så har et par av dem barbert seg slik at jeg slipper å se ubarberte trøtte tryner i lunsjen. Jeg tror ikke jeg er så heldig. (Det er bare menn her. Den eneste andre damen i firmaet er hjemme med baby.) Kanskje jeg må finne meg noe ekstra godt til lunsj for å trøste meg?

1 kommentar:

 1. Så lekre støveletter da!!! jeg kjøpte meg nye for en uke siden også, men mine er ikke så nette som dine, da!
  Er det ikke kjedelig når man selv er den enste som er pyntet? Men da skal vi jo heve hodet og føle oss ekstra fine!!
  Vi strever litt med ekstrahjelpen i butikken. hun kommer slentrende i slitte joggesko, med sokkene OVER buksa, og en t-shirt over. Og her går vi pyntet på jobb, og selger dyre klær til fine damer!!!
  Hadde hun jobbet i en sportsbutikk, så.....
  Ønsker deg og knøtta en riktig god helg!!

  SvarSlett