Sider

mandag, oktober 13, 2008

Flere

gaver:
Jeg nevnte noe i et tidligere innlegg om at jeg måtte kjøpe gave fra jobben min selv. Jeg skrev jo til og med kortet til meg selv... Det er den lysestaken som vises til høyre i bildet her.
Vinflaskene er del av gave fra en tante og onkel (rødvinen, og resten av gaven var roser) og del av tidligere vist gave (lå oppi en kurv m garn).
Jeg fikk fnoen buketter også - her representert ved den ene.
Og ikke minst fikk jeg mer garn. Portugisisk garn. Bortskjemten har klaget i flere dager (uker, egentlig) over at jeg ikke viste frem bursdagsgaven fra ham - så nå er det gjort.
Det var flere gaver - både på gavebordet og utenfor. Ting til terrassen fikk jeg, og ikke minst en terrasse altså. For når jeg fikk spørsmål om hva jeg ønsket meg, har jeg i laaang tid svart "Terrasse!". :-D Jeg har det nå. OG jeg har møbler til å ha oppå. Og krukker til å plante i. Og sånn derre utestearinlykthussak - sånn som er/var så moderne. Og keramikkskål som vil passe fint der neste sommer. Og... fotoapparat. Så kanskje det blir færre mobilbilder her og flere 'ordentlige' bilder i bloggen min fremover?
Nuvel. Jeg skal holde kjeft om gaver nå videre fremover - med mindre det er julegaver eller bursdagsgaver. :-)
In English Please!

2 kommentarer:

  1. Endelig altså *humrer*

    Fine gaver *S*

    SvarSlett
  2. Gratulerer så mye med vel overstått, og ikke minst et godt utvalg gaver du ble fornøyd med :)

    Klem, hege

    SvarSlett