Sider

lørdag, juni 07, 2008

Lørva er tjukk!

In English Please!


Ja - for hun er det! på dette første bildet vises det ikke - hun er bare lørvete og fluffy og ikke stilt pent. Hun ser - for andre Cairn-eiere med erfaring og ambisjoner - ut som et lite helvete pelsmessig sett.

Men vi har altså vært på trimmekurs i helga. Og dette er et "FØR"-bilde, tatt med Lurens mobilkamera. Hun var nettopp kommet ut av dusjen - jeg skylte av henne sand og dritt - og da blir hun ekstra fluffy og lurvete i pelsen.
Det hjalp å børste henne.
Enda mer hjalp det å nappe henne. Så det har jeg gjort - nappet pels.

Dette er resultatet. Hun er ikke helt bra på hodet på dette bildet, men det hjalp veldig på resten av kroppen hennes. OG her vises det - Lørva er tjukk. Og så jeg som trodde hun spiste for lite!!! HerreGUD så idiot kan man altså være! Men samtidig er det jo ikke så enkelt å vite da - det er jo første bikkja vår dette. Og den første Cairn også. Og i og med at vi ikke kjøpte henne for å ha henne på utstilling så har vi jo ikke vært rundt om og sett på andre Cairns heller. Ergo har jeg ikke skjønt at hun er tjukk.

Det vet vi nå. Tilogmed Luren kommenterte det da vi kom hjem - "Hun er jo TJUKK jo!!" Jaja - det kunne vært verre.Dette er det endelige resultatet da vi kom hjem. Lørva flatet helt ut på stuegulvet - hun var helt ferdig! Det hadde vært en varm dag, masse andre hunder (som hun for det meste ikke fikk hilse på) og masse mas og styr og plukking i pels og nappingog slossing med mamma som ikke skjønte at pelsnapping er no' forbanna herk og..!!

Lørva og jeg sloss en del der hun stod på trimmebordet. Jeg kjefta, jeg tok henne for meg, jeg heiv henne på rygg en gang og jeg knurra. Hun beit, flytta seg, dro potene unna, viste meg tenner og viste meg med all tydelighet at dette var ikke foretrukket oppførsel. Det som var litt interessant å observere var at kullbroren hennes som også var der, heller ikke var noen engel på trimmebordet.

Jeg satser i alle fall på at mer trimmeerfaring for henne gir mer ro på bordet til slutt. For vi kan ikke gi oss nå som hun er begynt å bli fin. ;-)

1 kommentar:

  1. Synes Lørva ser akkurat passe ut :)
    Skjønn hund, jeg er så svak for litt rufsete hunder.

    -flubby

    SvarSlett