Sider

fredag, februar 01, 2008

Soverom. Ikke ferdig

Da har jeg fått tatt noen snapshots av ståa på soverommet vårt.

Som dere ser så er et skap virkelig nødvendig. Slik som dette har vi hatt det med klærne våre siden vi flyttet inn. Det er ett år siden i april.

På den veggen der klesstativ og -hyller er nå - der hadde vi senga stående. Vi er begge enige om at rommer fungerer mye bedre nå som vi har ommøblert.

Ber om at leseren bærer over med at det ikke er sengekappe på senga og en smule rot i stol og på hengestativet. Som sagt så er vi ikke ferdige ennå, det mangler skap og det mangler orden og sammenheng. Vi mangler også bilder på veggene.


En grunn til at vi ikke er ferdige, er at leveringsgutta klarte å miste skapstammen da de bar den inn. Det ble knusningsskade i hjørnet, og vi venter på å få ny fra Ikea. Det tar en stund før saken er ferdigbehandlet hos dem da.

Men her er i alle fall et bilde av soverommet tatt fra trappa. Jeg sover på den siden av senga der vekkerlkokka står - nærmest vidnuet...

Og ja - det er trapp ned fra gangen.
Vi har ikke helt løst utfordringen vi har med plassen under trappa. Jeg tror vi en eller annen gang kommer til å bytte trapp der (Bauhaus har fine trappetrinnsmoduler - skal ta en titt på dem) slik at den ikke stjeler så mye av rommet. Vi trenger også et rekkverk på den.

Panelveggen over trappa er 'vasket' - dvs malt med vannuttynnet maling. Det er ikke gjort på veggen under trappa, for der har det frem til nå vært så fullt av bortstuet... dritt. Eller ting og tang. Vi har brukt det som lagringsplass. Vi kommer sikkert til å gjøre det videre også, men skal finne en smartere måte enn å bare slenge det under trappa i en haug.

Den oransje saken på hjul under trappa - det er den jeg har brukt til nattbord i nesten fem år. Det er godt å ha fått tømt den og trillet den vekk fra senga... Nå kan jeg heller bruke den som bord til kaffekoppen når jeg setter meg i kurvlenestolen for å slappe av med en god bok. :-)

3 kommentarer:

 1. Hallo! Så deilig og stort soverom dere har da!!! kenner meg igjen med å bo i rot i mange år/mnd og la det nesten bli en vane å ha det sånn. Tiden bare går, og alt blir verdagslig, ligsom. men nå var det vel et garderobeskap på vei, var det ikke? Den som venter på noe godt, venter heller ikke forgjeves? Før og ETTER bilder er vel på sin plass her?
  Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. Soverommet ble myyye finere når dere har ommøblert det, ja *nikker* Gleder meg til å se det ferdige resultatet!!

  Tusen klemmer!

  SvarSlett
 3. "Før og Etter"-bildene er allerede under planlegging. Jeg har egentig tenkt at disse rommene som det tar så lang tid å få ferdige får få en fiiin rekke med bilder slik at dere får sett fra den spede (og tildels gyselige) begynnelse.
  Det vil drøye til etter ferien da.

  SvarSlett