Sider

fredag, februar 08, 2008

Kontor


Dette er den arbeidsplassen jeg skal forlate om en uke. Alt ved den fysiske plassen har vært midlertidig siden flytting av firma i november. Og jeg kjenner at det vil bli godt å jobbe med en sjef som virkelig vil ha meg i firmaet, og som vil ha den jobben jeg gjør som en del av firmaets kompetanse.

Og om noen reagerer på at bildet er feil vei - jupp, det ble bare slik... jeg har tatt bildet med min fiiiiine mobil og sendt det direkte til bloggen fra mobilen. "mobile blogging" som det heter. Inntil jeg lærer meg hvordan bildene redigeres og sånt før de sendes, så blir det litt krøll. Men liker den muligheten jeg har fått med den nye mobilen, ja...

5 kommentarer:

 1. Har du fått ny jobb? Grattis! Og god tur til Tenerife.
  Skulle du ikke ha ny jobb er det nettopp nå utlyst diverse i Sandefjord. DET hadde vært kult!

  SvarSlett
 2. Så tøfft da, å blogge direkte fra mobilen. Sånnt tør ikke jeg, vettu. Tenk om noe går galt....feks et bilde opp ned...ha ha Synes det var kult, jeg!
  Ny jobb? Så spennende. Jeg er også i ny jobb, og stortrives. Angrer ikke på at jeg byttet jobb.
  Ha en fin dag i dag!

  SvarSlett
 3. Heisan! Grattis med ny jobb! Blir det kortere vei til jobb nå, da?? Bloggen min oppdateres ikke noe særlig, men har strikket litt, så noe livstegn blir det nok :-) Vi må prøve å treffes en kveld for kaffe/te og litt strikking *klem*

  SvarSlett
 4. Diverse i Sandefjord = pendling = meg drita lei = ikke moro. Med mindre det er en jobb som er så moro at det faktisk blir moro... ;-)

  Jeg lærer litt mer om mobilen og blogging fra den etter hvert - jeg fant ut at jeg måtte bare kaste meg ut i det. Og det funker jo! Lettere å blogge når jeg ikke trenger logge meg på via pc'en ser jeg. ;)

  Kaffe/te og strikking/skravling er jeg helt med på. I mars?? Drar på ferie i helga og blir borte i et par uker, ser du.

  SvarSlett
 5. Mars høres supert ut :-)

  SvarSlett