Sider

søndag, januar 06, 2008

Vintertid

Så har vinteren kommet til Vestfold også. Og det er veldig hyggelig med snø, men for første gang oppdaget jeg andre baksider ved snø enn de vanlige. Ja, de vanlige er jo standarder, ikke sant - snømåking, glatt, våte klær etter å ha vært ute, våte gulv, takras + + +
Denne gangen kommer et par tillegg: Lørva med snøklumper i pelsen. Lørva som er så lita at hun ikke kommer seg frem i snøen så matmor må ut og tråkke stier sent på kvelden så Lørva får kommet seg ut og tisset....

I dag kledte Stesønnen på seg og gikk ut i hagen sammen med henne. Og det er bare så tydelig at hun elsker dette vite som har dekket til det hun kjenner som sin verden. Det er hopp og sprett, snus under snøen, løping og hopping - hele tiden med halen til værs.
Hun er nesten ikke til å holde inne tidvis heller, så jeg har måttet bli en smule streng av og til når hun står ved terrassedøra og maser. Vel, hun sover godt til natten da. ;-)

Kos dere med snøen - enten det er på den ene eller andre måten.

4 kommentarer:

 1. hårføner ala de store de trer over hodet i frisørsalonger er kanskje en ide?
  Den hunden blir jo ikke stor og er fortsatt like søt, gitt den veksthemmende?
  Godt nyttår forresten

  SvarSlett
 2. Tøft Lørvebilde! :-D Synes jeg ser henne sprette rundt i snøen og samle snøballer. En av gledene med å ha terrier ;-)

  SvarSlett
 3. Hunden har fått veksthemmende i form av rase, fru Andersen. Hun er faktisk litt stor for rasen også. ;-)

  Vi har oppdaget terrierens glede over snø, ja. Og snøballer, enten det er i pelsen eller i form av å spise det vi kaster.

  SvarSlett
 4. *kikker forvirret omkring på de hvite, vakre snøklokkene som har begynt å dekke verden her*

  Kose seg med SNØEN?! Hva snakker Bobbis om nå, tro?! *forvirra*

  SvarSlett