Sider

torsdag, september 13, 2007

Om å spise kake... Eller kaste kake

Så er det da sånn at jeg liksom er blitt et år eldre i dag. Egentlig ikke "liksom" - det er jo et faktum at jeg er blitt eldre.
I den anledning skal det jo være kake. Det hadde vi på lørdag som var. I dag er det torsdag. Og kaken med krem er ikke det den var... *urk*

I denne husholdningen er det ingen som elsker kake med krem. Marsipankake går nedpå høykant hos gutta, Kvæfjordkake og sjokoladekake også. Men ikke bløtkake. Likevel ble den satt i kjøleskapet i håp om at de ville spise litt av den dagen etter. Det gjorde de ikke. Ikke dagen etter det igjen heller - for da hadde Stesønn dratt til sin mor, og Luren ville ikke ha noe av den. Så den burde gått i matsøpla allerede da. Men det er noe med det der å kaste kake... Jeg spiste et stort stykke av den på søndag, men mandag var det valpekurs, tirsdag var Luren syk, onsdag valpekurs igjen... og jeg liker ikke å kaste kake. I dag gikk den i søpla - men jeg måtte jo forevige den siden noen hadde ytret ønske om bilde av kake i bloggen min.

Den kaken som ble spist i dag, var en butikkjøpt napoleon. Det var det eneste jeg så som fristet, men den var ikke mye god gitt... Er jeg nå blitt så gammel at fornuften har innhentet smaksløkene mine? Eller er det bare at sånn kake er drit kjedelig??

Å spise kake er jeg i alle fall ikke god til. Jeg finner sjelden de gode kakene som jeg faller pladask for og spiser for mye av. Så jeg får vel heller holde meg til sjokolade... ;-)

6 kommentarer:

 1. KASTE KAKE????? *sjokk*

  Kakesmaksløkene er det iaffall ingen aldersgrense på så vidt jeg har merket. *plystre*

  Når det er sagt, så finnes det faktisk en kakesort eller to jeg ikke er så begeistret for også, Napoleonskake er en av dem.

  Men, det er som du sier mye godt i sjokolade...

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen, Bobbelur!
  *kremter*

  Hæppi børs-dai tu ju,
  hæppi bøørs-dai tuu juu!
  Hæppi bøøørs-dai deeer Bobbis,
  hæppi bøøøørs-dai tuuu juuu!


  a-lo

  SvarSlett
 3. Napoleonskake = URK! ;p I don`t liki!

  Her i huset er heller ikke fløtekaker blant dem som er spiselige. Min mors intense forsøk på å få oss unger til å spise fløtekake resulterte i sin tid i både grønne og rosa fløtekaker som....vel...som fortsatt smakte fløtekake og aldri ble en slager...Det skal dog nevnes at hun i samme forsøksperiode konstruerte en sjokoladefløtekake som fremdeles er favorittkake hos de fleste av mins søsken *s* Jeg lover å introdusere den til deg en dag ;)

  Håper du kan kose deg i kveld med en liten bit sjokkis - år må feires med godbiter! ;oD

  SvarSlett
 4. Åh, de så gode ut! napoleonskake er godt, lærte å like det av bestemoren min, tror det er en typisk "gammeldamekake" :)

  -flubby

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen som var!!! Min er i morra! Og her om dagen kasta jeg plommepaien jeg bakte sist søndag, kun spist på av meg og en til. Skrekkelig synd å spise kake, er helt enig med deg i det. Da er vi to. Og jomfruer, er vi også.
  Jeg tar med linken din nå, jeg. Vi sees!

  SvarSlett
 6. Lisings - det er mange kaker jeg bare er sånn måtelig interessert i. Eplekaka di var bedre enn andre eplekaker => ekstremt god kake.

  A-lo - thænk ju.

  Har jeg spist sjokkis på dagen? Nei. Har jeg spist sjokkis etterpå? Ja. På jobb.

  Sylvia - tror det må være en jomfru-greie det der med å ikke kaste kake. Forøvrig liker jeg ikke å kaste ting jeg kan få bruk for heller da. (Bruke på hobbyrommet.)

  Flubby - napoleonskake som er skikkelig bra laget er godt. Denne var ikke bra laget.

  SvarSlett