Sider

tirsdag, september 11, 2007

Presanger.

Sist helg ble min bursdag feiret. Noen dager på forskudd, riktignok. Og det var ikke bare min fødselsdagsfeiring - det var minstebror Fjankiebåi og Stesønns feiring også.

Siden jeg ikke blogger på vegne av hverken bror eller ukesbeboer, så blir det kun presanger til meg jeg viser frem.

Fra minstebror Fjankiebåi og hans familie fikk jeg stoffer og garn. Stoffene er hovedgaven etter hva jeg skjønte, og garnet var et impulskjøp siden en av svigerinnes kollegaer hadde opprydding i garnlageret sitt. Garnet - Lucy - er det som ligger til venstre på bildet. Det turkise garnet er det 6 nøster av, og det grå er det 4 nøster av. Noen forslag til hva jeg skal/kan strikke?


Fra min eldste bror (som likevel er yngre enn meg) Tittelale og hans familie kom det mer garn.
Svigersøster og nevø har vært og handlet sammen, og tuttifruttigarnet fra Du Store Alpakka er det min nevø som har plukket ut. Det er nok garn til et enkelt skjerf.

Det digre nøstet med Susanna er nok til en genser.
Hehe - svigersøster vet hvilke farger jeg liker... Jeg må bare finne et mønster til en genser. Pinnestørrelsen er 5-6. Er bare å lete...

Min kjære hadde sine ideer på hva han skulle gi meg. jeg måtte jo likevel si at jeg ønsket meg (oss) en ny miksmaster. Den gamle skranglet som om den skulle gå i lufta hver gang jeg brukte den, og det var hverken hyggelig eller effektivt å bruke den.
Så da ble det ny miksmaster påmeg - og jeg fikk selv være med og velge.
Jeg gikk fra en 20 år gammel Phillips med 150 watts motor til en Hitachi med større bolle og 300 watts motor. Jeg fikk testet den til feiringen - og det gikk som en drøm! Fra å bruke 15-20 minutter på å piske krem, gikk det unna på under 5. Tjohei!!

Stesønn ville også kjøpe gave. Han fikk Luren med seg på gavehandling - og jeg ble overrasket over kjøpet. Ikke at det ble en cd, men over valget av gruppe. Hadde bare lest om Draumir en eller to ganger - og det overrasker meg litt, for dette var bra saker! Me like!!

8 kommentarer:

 1. Okei.. litt flaut dette her, men jeg må få gratulerer så mye med dagen selv om jeg ikke vet når den er/har vært! Du, så mange flotte gaver du har fått! Og så kjekt med stoff og garn da! De stoffene så temmelig kjent ut også! De er nok kjøpt samme sted jeg har vært og snopet de siste ukene. ;-)

  SvarSlett
 2. Ja, her er det duket for håndarbeid både til innvortes og utvortes bruk. :-D

  SvarSlett
 3. Heisann! takk for koselig besøk.
  Her var det jammen masse deilig garn som du har fått. Grattis med dagen.....snart er det min tur...bare om noen dager. men jeg tror neppe jeg får garn...snufs.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med dagen som har vært/eller blir! :rødme:

  Flotte gaver du har fått.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen. Store bursdagsklemmer fra meg!!

  SvarSlett
 6. Mange takk alle sammen.

  Nå var det jo ikke DET som var meningen da - jeg skulle jo bare vise frem litt av hva jeg hadde fått...

  (Dagen er forresten i dag - siste gang det står et tretall først i alderen.)

  Sylvia - å få garn i presang gjør jeg når de andre ikke ANER hva de skal kjøpe. Garn og stoffer. Må sørge for at de ikke aner hva de skal kjøpe flere år tenker jeg.

  SvarSlett
 7. Også en flaske musserende rosé, da! ;-)

  SvarSlett