Sider

onsdag, mai 09, 2007

Newsflash. Eller ikke..??

Jeg har lovet flere bilder...
Først ett av ny sofa.

Ble bra - ikke sant?? Jeg har ennå ikke klart å sove på den, men det er ikke sofaen sin feil. Lørva har sovet masse på den, og hun ser ut til å ha godkjent den. Men hun klarer ikke komem seg opp i den uten hjelp da, så hun kan like gjerne sove under som oppå.Så et bilde av Lørva - tatt i dag. Hun sover i buret sitt under kontorpulten min. Det å ha henne med på jobb er ikke alltid like greit, og jeg får meg ikke til å jobbe absolutt full dag heller. Så jeg skal jobbe inn noen timer på lørdag.
Hun skjønner som regel at det ikke hjelper å pipe eller hyle, men av og til går det litt over stokk og stein. Ikke kan/skal hun være i buret sitt hele tiden heller, så jeg lurer nesten på om jeg heller skal ha henne i bånd bare. Jeg får se det litt mer an.

Må vise henne i nærbilde også. Vi lå og koste oss i sofaen da jeg var syk (ryggen er forresten mye bedre!) - ett av de få(??) bildene jeg har fått tatt av henne mens hun slapper av.
Vi snes hun er veldig flink da - nokså husrein, nokså lydig (ha-ha-ha - hørt om en lydig terrier??) og nokså flink til å skjønne hva vi sier. "Sitt", "Nei", "Do" og navnet sitt ser ut til å bli fanget opp og lagret. Så er det bare å premiere henne nok til å ville følge opp.

5 kommentarer:

 1. Kjekt med bikkjer man kan ha med på jobb.

  a-lo

  SvarSlett
 2. Kjekt med jobber hvor man kan ha med bikkje, sier nå jeg. *bare litt misunnelig*

  Den sofaen - er den i skinn?
  Den matcher med godstolen min.
  Vi har uten tvil
  alt for liten bil
  - ellers kunne det blitt litt svinn.


  Grattis med sofaen, den var lekker. Spent på hvordan den tåler tidens tann eller skal jeg si hundens klør...

  SvarSlett
 3. Nice! Er sofaen blå eller svart? Klarer ikke å se det på skjermen min...

  Og hunden er fortsatt like skjønn! Minner meg på at naboen fra barndomshjemmet hadde en svart terrier. Den het Bingo, stod i bånd og bjeffet stort sett hele dagen :fnis:
  "Beata"

  SvarSlett
 4. Så stilig sofa - gratulerer!

  :)

  SvarSlett
 5. Det er kjekt med bikkjer man kan ta med på jobb ja. Jeg er heldig med sjefen også, som sier det er greit.

  Sofaen er av mørkebrunt skinn - den ser bare litt blåsvart ut på bildet pga turkis tilbehør og lys fra vinduet. Og pga elendig kamera selvfølgelig - er mobilkamera som er brukt.

  SvarSlett