Sider

mandag, mai 07, 2007

Kort oppdatering

Back in business.

Ryggen er mye bedre. Kiropraktor er tingen akkurat nå, og han har lokalisert hvor problemene sitter. Så får vi se om det blir varig når han får knekt opp låsningene mine.

Lørva er vår alles skjønnhet og mammas fantastiske lille jente. Hun har nå begynt å skjønne det med å gjøre fra seg ute, men er ikke så flink til å si fra selv ennå. Men hun sier ikke fra selv om det, så vi må følge godt med. De gangene vi ikke følger med så bra som vi burde, så gjør hun fra seg på avis. Kun på avis. Det er vi veldig fornøyde med.
Hun har nå helt klart lært seg navnet sitt. Hun skjønner "nei" og hun har begynt å skjønne at å sette seg til "sitt" - det gir en liten belønning. "Kom" er også noe hun skjønner - og vi prøver å lære det inn slik at hun skal glede seg til å komme til oss.
Lørva er forøvrig ikke den mest bjeffete bikkja. Etter at Stesønn dro til moren sin i går, var det veldig stille i huset, og Lørva var ikke den som bjeffa eller ula. Hun pep litt bak stolene våre da vi satt og så på "Angel"-episoder - og pipingen var lav. Lille valpen ville nemlig ha selskap og kos.
Soving går også bra. Hun sover natten gjennom, og i morges sov hun videre da jeg stod opp og gikk i dusjen.

Vel - dette ble et lengre oppdatering enn antatt. Jeg får komme tilbake med bilder etter hvert.

2 kommentarer:

  1. Kort oppdatering verdsettes!

    a-lo

    SvarSlett
  2. Næmenn! Så flink hun er allerede!! Sikekr på at hun er en liten skjønnhet!! :D

    SvarSlett