Sider

mandag, mars 26, 2007

Det er offisielt!!

Vi har nå flyttet!!

Folkeregisteret har flyttet oss for nesten to uker siden (for det var det jeg meldte), men nå - natt til i dag - har Luren og jeg sovet der! Og det er vel da man flytter, sant?? *juhu*

Vi flyttet senga i går. Luren og jeg bar den ned fra andre etasje i gammelhuset, inn i Pappas varebil, fikk kjørt den opp til nyhuset og bar den inn på vårt nye soverom. Madrassene ble plassert i henhold til orden og rang, den ble redd opp og vi fikk skrudd op kirschstenger og hengt opp gardiner.

Når det så ble leggetid tok vi med oss skifte, tuslet ut og ned i kjelleren og tok oss en dusj. Begge to hadde holdt på så mye i løpet av dagen at vi var skikkelig utsvetta.
Vi kunne dusje sammen faktisk, selv om vi ikke kunne få vann på oss samtidig. Og det var deilig! Jeg fikk litt "på campingtur"-følelse av dusj- og baderommet, men det er i så fall vår campingtur.
Tilbake og opp i hovedaetasjen, og så slukke lys og legge seg i senga... Se opp i taket og se et helt annet tak enn jeg er vant til. Se takbjelke, se lyse og delikate vegger, se et rom uten minner og inntrykk... Det er noe jeg kan like og bli godt vant til. Til og med Luren trives i rommt nå - og han syntes det var det styggeste rommet i huset da vi kjøpte det.

Vi har flyttet.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer!! *stor blomsterkvast* :oD Kan tenke meg at dette kjennes stor ut. En helt ny begynnelse sammen - en første natt i ett helt nytt hjem :D

    SvarSlett
  2. Stort var det, og invidd rommet fikk vi også gjort. *hihi* Men uvant var det også, så jeg drømte masse rart og det var mye styr. Jeg drømte mye rart andre natta også, men var litt mindre våken i løpet av natta.
    Regner meda t jeg kommer til å sove som en stein hele natten gjennom neste natt. ;)

    SvarSlett