Sider

mandag, august 07, 2006

Og sydde meg i finger'n gjorde jeg også!


Jeg er ikke alltid like tidlig ute når det gjelder gaver som skal lages og være ferdig produsert til en gitt dag - for eksempel til en bursdag. Nå sist var det min nevø som hadde dag, og han måtte jo da få det samme som kusinene hadde fått - nemlig 'lomme' til å henge ved siden av senga.
Jeg klarte jo selvfølgelig å tre pekefingeren godt innpå symaskinnåla - og da fant jeg ut at jeg måtte nok bare komme meg i seng for kvelden. Vi ble forsinket til selskapet... men jeg ble ferdig! Og gutten var litt fornøyd, virket det som. Jeg hadde jo fått med kornetten hans.

4 kommentarer:

 1. Et fremmedlegeme i fingeren er bedre enn fingeren i fremmedlegemeet. Flott lomme du har laget, håper den var verdt det :-))).
  I dag har jeg begynt noe helt nytt, sosialisering med de over 55. Rar opplevelse når mange av dem er gamle kjente (hehe). Mangler jobbmail foreløpig, men gmailen er oppe og går igjen.
  Mrs Cand.ingenting.foreløpig

  SvarSlett
 2. Lomma var verdt det. Det må nevnes kanskje, at jeg samtidig sydde gave til min svigerinne. Når gubbens pc er på slik at jeg får plukket frem bildene av den, så blir det publisert i min eminente blogg. Og da skjønner man muligens at skal man gi en gave, så må man sitte pal og jobbe dagen før gaven(e) skal overrekkes.

  Godt at gmailen er oppe og går igjen. Mailings savnes.

  SvarSlett
 3. Har jo ikke mailadressen din jo! Det er derfor jeg bombarderer globben med alle disse tåpelige meldingene du sikkert ikke har noe igjen for.
  well,well, du er jammen produktiv. I går fikk jeg en kg. perler i posten jeg var sikker på var fra deg siden den også inneholdt en smykkegave som var home-maid og påført meldinga: "fra ansatt". Hadde helt glemt at jeg bestilte noe forrige mnd, inntil jeg så fratrekket på newsten 500 fra kontoen min. (ha'kke lagt noe press på deg nå vel?)
  Hilsen sup(p)eradjunkten med hovedfag i cand.ingenting.

  SvarSlett
 4. 1 kilo perler?? Jøsses - er imponert! Og hvor kjøpte du det kiloet hen?

  Åssen går det med cand.tine og ny jobb?

  SvarSlett