Sider

mandag, juli 31, 2006

Til min guddatters sønn


Jeg har ikke vært den ivrigste til å blogge de siste to månedene. Men jeg har heller ikke vært den ivrigste til å sette meg tilrette på hobbyrommet heller...
Men litt har jeg gjort. Jeg har nemlig sydd kimonoslåbrok til min kusines sønn - han fikk den da han var kun dager gammel.
Og når sant skal sies, så sydde jeg en likedan til en venninnes sønn. Men den rakk jeg ikke å ta bilde av, så denne får duge for begge. Fargene og stoffet er jo likt for begge - grønn fleece.

5 kommentarer:

 1. Hei.
  Tenkte jeg bare skulle si hei, og at jeg akrobat har oppdaga at du er enda mer kreativ enn det jeg før trodde. Du får definitivt invitasjon til ansettelse i min hobbybutikk - må bare vinne noen mill. i tipping før jeg kan starte opp. Dersom jeg ikke finner deg på annen måte etterhvert, terroriserer jeg bloggen din med kommentarer. Forresten - har funnet en ny hobby til juleverksted kommende vinter: metallfletting. Synd jeg ikke kan be deg hilse noen. Lukke te med alt!
  Mvh. Fru siviløkonom Andersen

  SvarSlett
 2. Kjempeflott Bobbelur! FLott grønnfarge :-)Det er litt tomt i gangene nå :-(

  Fru siviløkonom Andersen - hvis du er den jeg tror - må du sporenstreks se og få deg et nick på Hobbyboden eller dinhobby. Dinhobby er kanskje mer i din gate med perling, scrapbooking også :-)

  Til begge: Jeg vil også være med på hobbybutikk. Garn i alle kvaliteter og farger og og og *lol*

  SvarSlett
 3. Fru S-Ø Andersen: Jeg blir gjerne med på metallfletting til jul. Selv om jeg ikke har filla peil på hva det går ut på. Ettersom jeg da er uten jobb etter sommerferien, kan jeg gjerne bli ansatt i din hobbybutikk den dagen du vinner noen millioner i tipping. men husk på å levere kupongen da - ellers vinner'u ikke! (og jeg grubla i ett minutt før jeg koblet siviøkonom Andersen til et fjes... hihi)

  Iryl: Tenker det blir mer fres i gangene om en ukes tid eller så. ;-)
  Og når jeg har sydd unna disse kimonoslåbrokene jeg har klippet til, så må jeg ut og finne mer materialer. Kanskje det da blir blå? Vi får se - alt avhenger av at jeg finner to materialer som matcher - ett med mønster og ett uten. ;)

  SvarSlett
 4. da blir'e definitivt juleverksted, gjerne i september!!!
  Du Bobbelobbelobbelobb (uups, lillefinger'n hang seg opp): hva mener'u med fres i gangene? Snakker'u om noens øreganger?? Og Iryl; prøver'u å få meg over i en annen hobbygate? Bare vent, jeg skal vise deg strikkepinner jeg. (De som har overlevd siviløkonomen).
  Frua

  SvarSlett
 5. 'fres i gangene'= når fru fagforeninga er tilbake på jobb og skal frese over idiotisk ledelse... ;-)

  SvarSlett