Sider

søndag, mai 28, 2006

Lang tid uten hobby...

Jeg har ikke haoldt på med noe hobbyaktig på lenge. Jeg har strikket litt på den sorte genseren, men ikke slik at det er noen stor fremgang å spore, så det defineres ikke som hobby i mitt hode.

Nei, jeg har egentlig ikke hatt noen lyst til å være på hobbyrommet mitt en stund. For der stod pc'en min, og jeg hadde noen pc-prosjekter/-jobber jeg skulle ha gjort. Og det hadde jeg ikke lyst til. Jeg hadde overhodet ingen lyst til å sette meg foran datamaskinen og jobbe. Så jeg måtte gruble litt over hvorfor.
Det jeg kom frem til, var at jeg liker ikke å få taket i hodet. Det hemmer meg, og jeg får heller ikke slått ut med englevingene mine da. (Didi vet nok hva jeg snakker om... ;) ) Så vi har ommøblert hobbyrommet. Dvs - jeg har ommøblert. Mannen her har bare hjulpet meg med siste rest - som var å koble pc'en opp. Litt må man jo la dem få gjøre - de føler seg mer verdsatt da. *hi-hi*

Her er deler av ting på plass, og andre ting bare dratt frem for å flyttes...
Slik ser den ene kroken ut når trådkurvhyllen (aldeles gyselig sak, men jeg har ikke noe annet å bruke akkurat nå) og arbeidsplaten er tatt bort. Til høyre sees tastaturet til pc'en min - dere skjønner det med å stange hodet i taket når jeg satt der?
Akkurat nå ser det slik ut. Jeg har ikke organisert bokyllene mine her på rommet skikkelig, så det blir en del permer som flyttes frem og tilbake og gjemmes på gulvet eller på strykebrettet eller... Jeg må ta tak i det også - skal jeg få til å være her, må jeg ha orden og system.

Og her er pc'en min havnet. Jeg vil få problemer på dagtid når solen står inn vinduet, men som dere ser - jeg har en mørk rullegardin jeg kan dra ned. Og jeg tror dette kan bli en mye hyggeligere pc-arbeidsplass. Jeg kan jo til og med se ut vinduet!

1 kommentar:

  1. Jeg vet hva du snakker om, ja :o) Og det er iallefall sikkert og visst at å ha det ordentelig rundt seg, og gjerne ha utsikt ut av vinduet - eller iallefall sollys når en skal tenke, det hjelper på ;-) (Sitter her foran de store vinduene i stua, med utsikt over vannet, jeg *s*)

    Jeg er overbevist om at vingene dine er på god vei til å få strukket seg nå. Det er ikke enkelt å slå dem ut når man sitter under skråtaket med masser av rot rundt seg, hehe...

    Nå er det forresten ikke lenge til vi kommer for å inspisere både vinger og hobbyrom! Det blir supergøy!! Tror ikke jeg er alene om å glede meg til det...

    KLemklem

    SvarSlett