Sider

søndag, oktober 24, 2010

Dagens utflukt. Uke 42

Vi har testet en lokal sti denne søndagen. Med masse løv på bakken og oss som to ukjente i terrenget så ble det en del sti-fommel før vi plutselig gikk oss på en blåmerket sti.

Det viste seg å være en veldig hyggelig sti, og nå vet vi hvor den starter. Eller slutter. Det kommer an på hvilken vei man ser det. Neste gang kan vi gå den den andre veien og se hvor den andre enden (Bibo) befinner seg. Vi gikk til Brekkeåsen denne gangen. En annen gan kan vi jo gå til Berg. Jeg tror det er ganske langt da...


Koselig sti og fin stemning og deilig sollys gjennom trærne bidro til at dette vel vil bli en liten favoritt etter hvert.
Odin og Muffin var begge høyst til stede på turen. Odin ble - som han alltid blir - en smule irritert på han derre pappafiguren som alltid skal stoppe og ta masse bilder. Det går nemlig så treigt da - det går jo ikke i det hele tatt!
Muffin er rolig og bare står og venter på å få stikke snuten inntil Odin og erte han litt. Hun likte nok turen, men ikke alle buskene som lå i veien eller vannet vi måtte over. Da ville hun ikke være med og måtte løftes. Vann er kaldt, og Muff er lita og tander må vite.

Odin og mammaen har en liten prat sammen mens pappaen driver og knipser.
Vi har begynt med tilvenning til kløv, og den er omtrent helt tom når vi går tur nå. Bortsett fra bæsjeposer. Praktisk sted å ha dem - ikke sant?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar