
Bildet til høyre viser ca to timers arbeid ved kjøkkenbenken. De to sausene skal bli familiens "ferdigmiddag" fire-fem ganger - til min Stesønns store fryd.
Men det tar altså lang tid å lage lasagne hjemme hos oss. Jeg klarer ikke å lage bare en porsjon, og jeg klarer heller ikke å bruke halvfabrikata lenger. Det må lages fra bunnen av, og gjerne med min egen lille vri. Når det gjelder lasagne, så innebærer det en titt i kjøleskapet for å se hva som kan ryddes ned i gryta. Denne gangen havnet en blåskimmelost oppi... Og halvannet glass tacaosaus. Ellers er det ingen snert i lasagnen - og det MÅ den ha.

De andre formene tror jeg skal holde til oss tre. Både Stesønn og Mannen er veldig glad i lasagne, så blir det noe til overs etter middag er det borte før jeg har lagt meg... Rart det der. *hihi*
Nå gleder jeg meg til middag i morgen. Og resten av maten går i fryseren så snart den er blir kald nok.
Så genialt, bobbelur!
SvarSlettPlenty husmorpoeng utdeles herved!
hilsen en annen lasagnedigger!
Nå må du skynde deg å skrive et nytt innlegg i bloggen så ikke den fristende lasagnesausen er det første jeg ser hver gang jeg kikker innom (her jeg sitter på kontoret og er konstant sulten) ;-)
SvarSlettTakk anikka. Jeg har ikke kommet så langt at jeg lager andre ting i store porsjoner - bortsett fra lys lapskaus da, men den fryses aldri ned - men jeg har planer... Bare jeg klarer å finne grunnoppskriftene mine...
SvarSlettlisings - it's done!!