Sider

søndag, april 18, 2010

Sjokolade...


Disse hanskene er for tiden  det nærmeste jeg kommer sjokolade. Fargen på dem er egentlig sjokoladebrun - og selv skal jeg prøve å unngå sukker og allslags melk, mel og gjær og sånt. Vel, jeg er ingen fanatiker, men jeg prøver faktisk å holde meg unna sjokoladen.
Hanskene er ikke ferdige. Den lille 'rosetten' med garn nede til venstre er nemlig det jeg har igjen av ett nøste. Jeg hadde to. Nøste nr to må brukes til å komme like langt på neste hanske - og så spleise på med et nyinnkjøpt (må huske å kjøpe garn ja) nøste.


Jeg er spent på hvordan de blir når de er ferdige. Veldig vide nederst og så en nokså plutselig innsnevring for å vide seg ut igjen... Hm. Tiden vil vise hvordan resultatet blir.
Mønsteret er morsomt da. Masse Left Twist Stitch og Right Twist Stitch og... Jeg må følge nøye med på hvilken omgang jeg er på sånn at jeg strikker riktig hele tiden. Me like!

1 kommentar:

  1. Hei :) Liker mønsteret ditt VELDIG! Jeg har det slik at jeg alltid må gjøre det enkleste når jeg prøver meg på strikking.

    Holder på å strikke et sjal til min datter - og gjør det uten oppskrift ;) hehe Blir spennende å se det resultatet :)

    Super blogg du har- artig å følge med deg.


    Hilsen Regine :)

    SvarSlett