Sider

onsdag, september 16, 2009

Lille Petter Edderkopp...


Er ikke så liten egentlig. Og han klatrer ikke på noen hatt, men sitter på veggen inne på damedo. Vi har knertet en. I forrige uke. I dag fant jeg denne der.
Jeg er ikke videre glad i sånne kryp. Det er nok av dem på som gjerne knerter denne også. Men... Den sitter jo helt i ro mens jeg er der. Den hopper ikke opp og biter meg i rompa. Den sniker seg ikke innpå for å krype oppover bena mine. Har jeg blitt voksen nå som jeg ikke roper 'Kill! Kill! Kill!' med en gang jeg ser en slik?
Tøffere enn pappa er jeg i alle fall.

4 kommentarer:

 1. hi hi hi synes du er tøffere enn togen! Jeg hadde nok fått full stopp, og ikke brukt den doen på uker, minst! urghhhh

  SvarSlett
 2. KILL KILL KILL!!!

  Jeg er sikker på at den bare sitter og venter på at du er skikkelig god og avslappet, sånn at den skal komme som et supersjokk den dagen den har tenkt å hoppe fram og bite deg i rompa!! Innen den tid har den helt sikkert også tenkt å få en hel haug med andre morderederkopper.

  Hilsen Sita - ikke tøffere enn noen som helst, men i hvert fall i live!

  SvarSlett
 3. Neida, pysa, disse er ikke å være redd for. Da skal du se de vi har i huset, de er dobbelt så store, noen har hår på seg og andre har et hvitt kors på ryggen. Håper de tar maurene som kryper i veggene her.
  Ikke redd for mus heller, jeg. De er bare søte. Katten vår henter jo stadig mus til meg, hun.
  Orm....vel ikke helt sikker, men jeg har gått inn frivillig i et rom der det stod det gikk ormer løse, men de var nettopp matet. Tenkte det var en utfordring, og møtte bare på en. Var så snill at!
  Men ...... hengebruer og bratte vindeltrapper...iiiikkkkk....det liker jeg absolutt IKKE!!!!!

  SvarSlett
 4. Rent logisk sett må du stå stille lenge for at den skal klare å gjøre deg noe, du er farlig for den, men den er ikke farlig for deg...

  bare sånn for å nevne det...

  dessuten, om du ikke er glad i andre små insekter heller, så er edderkopper blant de som faktisk spiser endel små insekter. På ditt lag, kan du si ;-).

  SvarSlett