Sider

onsdag, mai 06, 2009

Se hvem som er kommet tilbake!


Vi har hatt en mistanke en stund om at han hadde kommet tilbake - og at han var under terrassen vår. Lørva var nemlig veldig hissig på å kjefte på deler av terrassen, og nabohunden var også veldig interessert i å snuse masse der. Nabohunden bruker å være mest interessert i å bli kost med når vi treffes, så det var tydelig at det var noe under terrassebordene.

I går kveld tok jeg Lørva med på lufte- og kosetur. Da vi kom hjem fra turen ville hun inn i den lave thujahekken som står mellom terrassen og bilparkeringen vår. Og hun kjefta. Så jeg sikret henne slik at hun ikke skulle fly på det som var inne i hekken og så gikk jeg for å sjekke selv.

Jeg kan ikke noe for det - jeg synes det er innmari flott å oppdage at vi har pinnsvin i nabolaget. Jeg blir like hjertevarm hver vår nå når jeg ser at det er i live og har det bra. Ikke vet jeg om det er det samme pinnsvinet vi ser hvert år - det har vi ingen sjans til å vite og egentlig bryr ikke det meg så mye. Det viktigste er at vi har pinnsvin på tomta vår hvert år.

Er det noen som vet hva pinnsvin spiser? Jeg har tenkt på å sette ut mat og vi vet at de ikke skal ha melk, men hva vil ellers være sunn mat å gi dem? Jeg vil jo sikre meg at vi har pinnsvin på tomta i flere år fremover nemlig.

Update: Takk til Sommertid for flott link! Det var veldig nyttig lesestoff - skal vise den til min kjære slik at han også vet hva vi skal/kan gjøre.

2 kommentarer:

  1. Så herlig...men da syns jeg du skal ta deg en tur til denne nettsiden..her er det mye nytting info om pinnsvin.
    Ha en forts fin onsdag.

    http://home.c2i.net/ihammers/htm/pinnsvin.htm

    SvarSlett
  2. Farg det rosa med bengalakk til høsten, og hvis du har et rosa pinnsvin neste vår så er det enten det samme eller Jan Thomas sitt...

    SvarSlett