Sider

fredag, november 07, 2008

På tide

å få bakenden i gir / fingeren ut fra der solen aldri skinner / å få lusa av tjærekosten / å få rumpa opp av sofaen / osv osv
Det er i alle fall på tide å komme meg videre med rosenmetoden. Og for å få gjort det så trenger jeg en treningskropp eller fem. Jeg har behov for å finne ut om jeg klarer å nå frem eller om jeg ikke er klar til å g ut i praksis ennå - så det er fritt frem for å melde seg som frivillig forsøkskanin.

Jeg har trent litt på min kjære forresten. Erfaringsmessig er det ekstremt stor forskjell på å trene på ektefelle og på å trene på andre. Min kjære skal jo også være min kjære videre fermover også, og om jeg skulle begynne å komme med observasjoner og tanker mens han ligger på benken så kan det fort bli for nært. Han skal ha mulighet for litt indre privatliv han også. ;-)

Og så har jeg trent sporadisk på venninner. Og jeg føler meg helt uttafor når det gjelder det å nå frem, så derfor trenger jeg tydeligvis mer trening. *jupp* Anyone??

4 kommentarer:

 1. Hvis du ikke har noe imot å ta turen litt lenger østover om en ukes tid eller så, så er det fritt frem å bruke denne dustekroppen som forsøksobjekt ;o)

  SvarSlett
 2. Jeg er gjerne treningskanin, bare å si ifra.....

  SvarSlett
 3. *vinker*

  ... dvs, under forutsetning av at du ikke lar deg skremme av det du måtte finne under a-los fasade ...

  SvarSlett
 4. Rosenmetoden, hva går den egentlig ut på?
  jeg har en venninne som driver med healing, og det er virkelig deilig!
  Gikk også til en helhetsterapeaut i fjor, og det var både vondt og deilig på samme tid. Jeg tror også på naturmedisin, og tror også at positive tanker kan gjøre en frisk!!

  SvarSlett