Sider

onsdag, juni 11, 2008

Mens vi venter

In English Please!

på flere hobbyinspirerte blogginnlegg så kommer det bilder av Lørva i stedet:


Dette er tatt søndag 1. juni. Det var så utrolig varmt ute at jenta var helt slått ut. Hun orket ikke tur, orket ikke være ute, orket ikke så mye mat og hun orket i det hele tatt veldig lite.
Hun gikk i stedet og la seg i hundesenga si (kjøpt på IKEA) som hun nokså nylig hadde fått. Jeg hadde lagt det grønne 'pleddet' hennes oppi slik at hun skulle skjønne at dette var hennes plass. Her ser vi at det har hun skjønt.


Her ser vi henne dagen etter at vi hadde vært på nappe-pelsen-kurs. Det er kveld og Luren tok bilde av solnedgang og av Lørva. Blåste nokså mye gjorde det også, og det er ikke alltid like populært. Da beveger jo trærne seg og det kan komme masse rar lyd - og hvem har vel latt vinden få lov til det??? I alle fall ikke Lørva! Da må det kjeftes litt.
Her står hun bare og nyter vinden og det faktum at vi er ute i hagen alle tre. Det er alltid populært det.


Mamman til Lørva - altså meg - har skjønt at hunder må sikres mens de er i bil. Vi bruker bilbeltesele til henne - og som man kan se av uttrykket hennes her: Det er ikke populært. I det hele tatt. Er det noen som helst sjanse for at vi har gangretning mot bilen, så er det full stopp. På alle fire. Plutselig er det full fart igjen på henne, og hun hopper inn. Og plasserer seg slik i bilen at jeg må jobbe litt ekstra for å få henne på plass og få på henne selen. Som belønning får jeg slike blikk som dette. (Hun er blitt veldig flink til å vri seg slik at hun får ligge slik hun vil og ikke slik hun blir plassert i bilen. Hun vil som regel ligge på den andre siden i forhold til hvor jeg setter henne - og aller, aller helst vil hun sitte foran på fanget til mamma med bena på rattet slik at det går an å se ut vinduet.)
Bildet er tatt sist mandag (altså for to dager siden) da vi skulle kjøre på bronsemerkekurset.

1 kommentar:

  1. Lørva er verdens kuleste hund, det er jeg sikker på. *elsker*

    Morsomt å lese når du skriver om henne. Du skriver så bra. *jupp*

    SvarSlett