Sider

mandag, mai 05, 2008

Hatt og skjerf/hals

Nå har jeg endelig klart å lage noe til meg selv.
Dette settet kjøpte jeg i fjor da jeg var på Rennebumartnan. Happyknitting.com hadde stand der, og jeg måtte bare prøve noe av det de hadde. Valget ble da dette settet og et sett med martha-rose og skjerf. Mer om det i et senere innlegg.

Hatten - eller capsen - startet jeg på torsdag kveld. Kjapt å hekle når jeg bare fikk teken på det, og moro var det også. Jeg ble jo så fort ferdig! Lørdag formiddag kunne jeg feste tråder og vaske den.
Skal ikke se borti fra at jeg må ha mer garn slik at jeg kan strikke flere slike.

Nederst er jeg modell for det ferdige prosjektet. Det ble litt blekt og overeksponert - men hva kan man vel vente seg når jeg er både modell og fotograf??

På det øverste bildet vises det som er mer likt fargen - dyp plomme. Sånne deilige og saftige plommer som er søte og dryppende... ;-)

Nå må jeg bare finne ut hvilken fage den neste capsen skal ha. Eller - kanskje jeg egentlig bør gjøre ferdig halsen først - for dersom den er like morsom å strikke som capsen var å hekle - da blir det etterhvert mange slike sett laget.

2 kommentarer:

  1. *vil ha* Du må bare gi beskjed når du har tid til å ta opp bestillinger *gliser* En slik lue/hatt kunne jeg glatt ha trasket rundt med! Den var skamkul!! Kan tenke meg den kler deg godt *nikker*

    Hilsen hun som har noen minutters hellig ensomhet i skrivende stund...
    *klemme på Bobbis*

    SvarSlett
  2. DENNE va kuuuul

    SvarSlett