Sider

tirsdag, april 08, 2008

Hva skal jeg gjøre??

I tiden etter flyttingen har vi prøvd å finne oss til rette i huset. Det tar tid å bo seg til, og det tar tid å finne ut hvor tingene skal være.
Mye rart har blitt flyttet rundt fra rom til rom, men den dagen alt så ut til å ende opp inne på hobbyrommet, den dagen begynte jeg å bare titte inn der og så gå stille ut og lukke døra. Uten å gjøre noe hobbyrelatert i det hele tatt.

Det måtte jeg til slutt gjøre noe med, og oppryddingen og omorganiseringen har tatt sin tid. Jeg har kastet masse papir og søppel og rare greier. Men ikke noe garn, ikke stoff og ikke slikt som jeg kanskje kan få bruk for. En vakker dag får man jo bruk for det meste - ikke sant??

Rommet er ikke stort, og jeg skal ha plass til alt mitt stæsj og all min kos på denne lille plassen. Det skal være plass til symaskinen og til pc'en min. Til Hobbybøker og til pc-spill. Jeg må ha plass til papir til å lage kort av og til stoffer å sy av og til garn og pinner å strikke med. Så jeg har benyttet meg av hyller og stifter og kroker og esker og bokser. Stoffene har jeg lagret i plastbakker (de blå) som det har vært sopp i. Garnet er lagret i stoffkledte esker fra ikea. Og under arbeidsbordet, under hyllene og i en liten elfatrådhyllesak er det enda mer garn og stoff.

Hyllene er også fylt opp med bøker og mønsterblader og ark og permer og... Det er blitt et fantastisk koserom for meg! Akkurat lite nok til at det er en koselig hule, og akkurat stort nok til at jeg har plass til stasjet mitt.

På skjærematten (pc-tastatur lent opp langs veggen for å gi plass til skjærematte) og symaskinen ligger biter til mitt pågående sømprosjekt.

Og siden jeg harfått ferdig flere maskemarkører og nærmer meg slutten på det strikkeprosjektet, fikk jeg i går litt problemer med valget:
Hva skal jeg gjøre?? Sy på fleece på det som straks være ferdig? Gjøre ferdig sømprosjektet mitt - som også må være ferdig straks? Strikke ferdig det offwhite strikkeprosjektet og se om jeg må ha mer garn eller ikke?? Nå haster det jo ikke med å bli ferdig med strikkingen da, men...

Det var strikkingen som vant i går. I alle fall i starten. Jeg kom så langt at jeg har begynt å felle - og jeg må nok ha et nøste til likevel. Litt kjedelig, men da tror jeg at jeg kjøper et par nøster til med Faerytale og strikker et ekstra. *jupp*

Men - jeg klarte også å få gjort litt til på sømprosjektet. Alt som skal klippes ut i vliesofix er ferdig, og i dag kan jeg begynne med å stryke vliesofixen på tøybitene. Og sy dem på der de skal. Gleder meg!

Samtidig som jeg holder på med disse prosjektene finner jeg stoffer og garn som jeg har lyst til å bruke til noe - inspirasjonen bobler så jeg nesten ikke har tid til å være på jobb!


Og når jeg ser på maskemarkørene jeg har laget får jeg lyst til å lage enda flere. Jeg vil ha en liten boks full av markører i herlige perler og farger - som en liten dropsboks til strikking. ;-)
De som er med på bilder her (bildene er tatt i solnedgangstid - fargene fikk preg av det)
er mine siste kreasjoner - minus det lengst til høyre på siste bildet. Det fulgte med et strikkeblad i fjor. Den nest siste til høyre er et eksperiment jeg gjorde - og jeg ble ikke fornøyd. Markøren skal få være slik likevel - som en påminnelse om hva som ikke ble pent. Og som en liten pekepinn på hva jeg kan gjøre neste gang.

Men i dag - symaskinen og jeg skal kose oss!

1 kommentar:

  1. Så fint koserommet ditt har blitt! :-D Jeg ønsker meg også en sånn liten hule, men det er visst noen år fram i tid ...

    De maskemarkørene er bare så stilige! Minner meg på at jeg skulle spurt hva slags tråd du bruker. Og hvor er perleesken min? Ja, det siste vet vel ikke du da. *fnis*

    SvarSlett