Sider

onsdag, mars 19, 2008

Veskekjøp

I dag har jeg tatt i bruk min ekte Gukki av real Spanish Leather (laget av pvc ;-)) - og jeg tok like gjerne med ferievesken - ekte kvalitetshåndarbeid som er garantert å rakne i foret før ferien er over. Hanken kommer også til å løsne før du er hjemme - "this I guarantee". Men jeg likte formen og looken på den lille brune, så jeg skal reparere den og gjøre den litt mer solid. Den var jo akkurat passe til å tusle på sjopping med.

Når det gjelder min ekte Gukki... Vel, den kostet meg ikke mer enn et par hundre kroner, og det måtte jeg nok betalt for en veske her hjemme også om jeg skulle hatt en i samme størrelse.
Og så har jeg en modell jeg kan bruke den dagen jeg går amokk med symaskinen igjen - i alle fall en jeg kan bruke som inspirasjon. Men da blir det ingen sort veske! Jeg har allerede sett detaljer på denne som jeg vil kopiere over til et prosjekt...

Det er litt praktisk å ha en veske der jeg kan ha et eget rom til håndarbeid - i dag har jeg fått strikket noen omganger på en lest mens gubben kjørte oss på jobb. Verri nais akkurat det.

Det er også verri nais å kjenne at jeg klør etter å få ryddet fram symaskinen igjen...
Det er mange dager denne påsken som kan brukes til det for oss som ikke skal på hyttetur.

God påske til dere alle!!

2 kommentarer:

 1. Velkommen hjem fra ferie!! He he GUKKI veske, ja. Varer sikkert en mnd før hanka går. Det skjedde nemlig med meg sist jeg handlet en slik veske!
  Grattis med ny jobb. Er det ikke morro å søke ny utfordringer da? Ønsker deg en riktig god påske!

  SvarSlett
 2. Nye utfordringer er jeg vant til etter å ha jobbet som vikar i mange år.
  Den største utfordringen nå blir å klare å stå i en jobb i mer enn to år... ;)

  God påske til deg også!

  SvarSlett