Sider

torsdag, januar 24, 2008

Siden du ber så pent...

Jeg fikk et ønske om å vise/blogge om esken(e) jeg brettet i går.

Så på oppfordring: TaDAAA!! ;-)

Jeg fant en link til en tutorial på hvordan brette origamibokser av brukte post-it. Så jeg måtte jo teste den... Dere ser den orange med skrift på?? Det er den brukte post-it'en. Og den første jeg brettet.
Dagen etter hadde jeg en stund et enda tommere hode - jeg klarte ikke komme videre i arbeidet mitt, så jeg trengte en liten timeout. Den grønne post-it'en er resultatet av det. Men da fikk jeg jo blod på tann - eller produksjonslyst i hendene (whatever!) og måtte prøve med større ark.
Siden Bobbelur har kontorrekvisitaen for resten av kontoret spredt rundt seg i flytteesker, er det ikke vanskelig å finne mer å brette av. Så jeg brettet av et litt tykt A4-ark som ble klippet til et kvadrat. Det er 'lokket' på bildet.

I går ville jeg teste hvordan det gikk dersom jeg klippet av en stripe på langsiden v et slikt A4-ark, og SÅ klippet det til et kvadrat. Det gikk akkurat slik jeg hadde håpet på - esken gikk akkurat inn i den første "A4-esken". Jepp. Så NÅ - nå kan jeg bare brette og brette av hjertens lyst.

En slik post-it-eske er akkurat stor nok til noen binders, men ellers er den bare til pynt og underholdning. En litt større eske kan brukes til gaveoverrekkelser og synåler og viskelær og garnender og frimerkesamler og...

Tillegg 30 minutter senere: Og jeg fant en annen tutorial der cluet er å unngå å bruke saks. Jadda - så får vi se om jeg klarer å huske den utenat neste gang!

4 kommentarer:

 1. *angrer veldig på at jeg spurte*

  Trengte jeg egentlig en ny dille nå? *himler*

  SvarSlett
 2. Asså.... Dette har jo jeg kunnet i årevis *knegg* Når man jobber i barneskolen er det utrolig hvor mange unyttige ting man går rundt og kan....

  SvarSlett
 3. Lisings - jeg har sikkert flere sånne ting som jeg kan legge ut også... Når jeg bare kommer på dem. ;-)

  Takk Soff.

  Didi - hvorfor har du da ikke lært meg dette? Du kan sikkert enda mer også da - vil du vise meg??

  SvarSlett