Sider

onsdag, november 21, 2007

Failure (inkl litt stygge ord)


*sukk* Det er bare å innrømme det - denne rødhvite saken er ikke ment å bli en slags duk med 'frilly edges'. Det skulle liksom bli en kurv - slik som disse jeg laget i fjor.

Jeg har ikke fulgt noen spesifikk oppskrift - annet enn å øke i bunnen slik jeg gjorde når det gjaldt vinvesker. Likevel ble det feil.

Så hva gjør man?? Jo, man setter seg ned og syr litt for å se om kan kan sy 'kurvveggene' sammen slik at de står... Hjelper det? Vettafaen - jeg har ikke tovet den ennå.


Og dette er en revidert utgave. Her er det økt i henhold til standard, men uanfaensett så hjelper det ikke. Når jeg slutter å øke så reiser ikke 'veggen' seg. Nok en 'duk' med bølgekant. Her skal jeg også se om jeg får reparert med å sy litt, og heldigvis er ikke skaden så ikke som på den røde.

Total failure er det da ikke. Jeg lærer litt etter litt, og den jeg nå holder på med - den skal ha vegg som reiser seg. Om det ikke går med de maskene jeg har strikket sammen så langt så får jeg heller ta opp noen omganger og felle mer.
Er jeg bekymret for at noen som skal få slikt i julegave titter innom? Nei, for de leser ikke blogger på nett. *hihi*

4 kommentarer:

 1. Flink er du!

  Men du...?
  Den vinveskelenken din funker ikke...
  Jeg søkte imidlertid på "vinveske" i bloggen din og fant noen innlegg med bilder så jeg fikk se hva det var likevel. :-)

  SvarSlett
 2. Da kan du prøve det en gang til. Jeg har i alle fall lagt inn ny link.

  SvarSlett
 3. Kanskje du skal prøve å sy en?? Ikke at jeg tviler på at du får strikket og tovet en - men det er mer "instant" å sy .... Fant en søt side: http://prettylittlethings.typepad.com/lori_marie/2007/08/doggie-or-kitty.html

  SvarSlett
 4. Takk for tipset, Iryl, men jeg skal jo ikke ha en katte-eller hundeseng. Og noe av pointet med det hele blir borte om jeg syr, for det har de fått før. Sydd kurv altså. Må bli strikket kurv eller noe kjøpt.

  SvarSlett