Sider

mandag, september 17, 2007

Stor bommert

En kompis av meg/oss ønsket seg i fjor koksgrå ullsokker til jul. Nå har ikke vi til vane å gi hverandre julegaver, og jeg ville uansett ikke rekke å strikke læsta til han heller.

Men som bursdagsgave...

Så han fikk blant annet et "muntlig gavekort" på tre læsta. Og siden det nå nærmer seg kjøligere dager (selv om han ikke trenger noe sånt der han er nå!) så har jeg begynt.

En ting er å strikke gaver til folk, en annen er å strikke gaver til de som vet hva de får - og som stiller krav til presangen. Han vil nemlig at de ikke skal være så lange i skaftet - "bare til hit vil e ha dem!"
I tillegg har han styringer for fargevalget - makan til bortskjemt kar!! *hi-hi*

Vel - tilbake til saken da. Jeg legger opp og jeg strikker og strikker. Første del av hver sokk ble unnagjort den helgen jeg var på Rennebumartna'n og jeg fikk begynt på første hælen også. Så strikker jeg og strikker - sånn innimellom jobb og valpekurs og tannlegebesøk og... Og meg og mer bekymret blir jeg, for den ene læsten ser jo jæsklade diiiiiiger ut.

Og det ble den.
Greit nok at mottaker har større bein enn meg, men læsten ved siden av sitter ikke stramt på foten min, (forøvrig liker jeg læstan mine - mor (altså mormor) kunne det der med å strikke læsta til meg) så læsten til bortskjemten... han vil svømme i dem.
Så jeg kommer til å rekke opp denne. Jeg har allerede gjort det med skaftet på den første - og jeg kommer til å strikke dem litt lenger i skaftet denne gangen også.

Det tar visst tid å få unna bursdagsgaven din, bortskjemten...

3 kommentarer:

 1. Det er det kjedeligste med å strikke sokker/lester, at man må rekke de opp igjen!!!!
  Jeg holder FREMDELES på med de jeg har på pinnene nå, og gjør vel rett og slett ikke mye med dem. Det er bare etpar timer igjen på de, så har jeg et par, men herregud sååå kjedelig!!!
  Du burde kanskje følge et mønster, så får du dem i riktig strs? Lykke til videre.....misunner deg ikke, nei!Også 3 par...hjelpes!

  SvarSlett
 2. *sukk* jeg brukte mønster... men mulig at jeg ikke er stram nok i maska?

  Får se hvordan det går denne gangen, nå strikker jeg damestr - mulig det blir bedre passform.

  SvarSlett
 3. makan, tenk aa kalle meg for hmmm kravstor og bortskjemt, det er noe jeg ikke kjenner meg igjen i i det heeeeeeeeeeeeele tatt.....

  kvalitetsbevisst dog, det er jeg *S* her er der 34 varmegrader......

  SvarSlett