Sider

mandag, mai 28, 2007

Vampyrer, Angel og Cash

Siste sett:

 • Walk the Line - regissert av James Mangold. Fra 2005.
 • Tagline: Love is a burning thing.
 • Konklusjon: Jeg lar meg som regel fascinere av musikkhistorie. Av en eller annen grunn liker jeg å høre om personene bak musikken, og om historien til enkelte av sangene og om livet deres.
  Denne filmen er intet unntak. Godt fortalt, dyktige skuespillere og bra musikk også. Historien er fengende - selv Stesønn på snart elleve syntes filmen var bra. Anbefales!!!

Også sett:

 • Angel - regissert av ymse, men er Joss Whedons verk.
 • Konklusjon: Vi har sett den siste sesongen. Den siste episoden... Akk o ve - det er intet mer at se! Bortsett fra å starte på begynnelsen igjen. Denne gangen samkjøre det hele med Buffyepisodene. Det er et herlig persongalleri, mange morsomme dialoger, noen kjipe actionscener av og til, men i det store og hele - det har vært en fornøyelse å se fem sesonger med Angel. *jupp*

4 kommentarer:

 1. Hvordan i all verden får du tid til alle disse filmene og seriene?
  Jeg er bare såååå misunnelig!

  Film var min store lidenskap inntil Gubben gjorde inntog i mitt liv i 93. Han er ikke så glad i slikt, han kan nesten bruke det som sovemedisin. Det skal være svært interessant ellers sovner han ganske fort i stresslessen når TV-en står på.

  Jeg har også sett Walk The Line, faktisk på kinopremieren og sammen med Gubben! Det kommer av at han er Cash-fan.
  Den var kjempebra!

  a-lo

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Ble dobbel her. Cash-filmen syns vi var fin også. Masse bra musikk!

  SvarSlett
 4. A-lo:
  Jeg er gift med en mann som liker film like mye - om ikke mer - som det jeg gjør. Så om det blir litt store huskaniner eller om han må være oppe til brødbakemaskinen er ferdig, så er det en rimelig pris. Og når vi ser film så kan jeg jo strikke! ;-) (Bortsett fra nå som Lørva stikker av med alt strikketøyet.)

  Soff:
  Jupp - det er en fin film. Jeg har lenge ønsket å se den, og når Stesønn absolutt ville se film, så var det et ok alternativ for en søndag kveld.

  SvarSlett