Sider

onsdag, april 11, 2007

Status...

Dette er status på badet vårt...

Det første bildet her til venstre viser dusjrommet nede i hybelleiligheten. Hullet i taket er hull rett opp i hovedetasjen. Røret i veggen er et lufterør, og akkurat nå så kommer kattepisslukt ut fra det. Ei kattlørve har jo selvfølgelig vært og pissa rett ved ventilen på utsiden av huset... *sukk*
Og vannrøret er til utekranen.
Alt dette var tildekket av en kasse bygget av panel. Forrige eiers verk.

Og om dere synes dette ser ille ut - vi har i det minste et skikkelig dusjhode! Det forrige dusjhodet var fullt av kalkavleiringer samtidig som det var sprukket og tapet på kryss og tvers. Det nye vi kjøpte er mye bedre, og ser mye bedre ut.

Dette er bilde av det samme hullet - bare tatt fra etasjen over. Inne på det som en gang langt inn i fremtiden skal bli et bad... Jeg begynner å bli rimelig oppgitt og lei av akkurat denne delen av flytting og oppussing.

Men bare sånn at alt ikke ser mørkt og svart ut: Dette er den ytre delen av dusjrommet i underetasjen. Det vil si badet. Og det ser jo helt greit ut - vi klarer å få pusset tenner og vasket oss her. Vi får til og med vasket klær her - for det var fin plass til å sette vaskemaskinen vår.
I og med at dette badet ligger rett under badet i hovedetasjen, så vil rørleggerarbeidet påvirke badet vi bruker. Ikke mye, men en smule - nok til at det viste hullet dukket opp og nok til at soilrøret fra hovedetasjen måtte blottlegges.

Jeg håper alt rørleggerarbeid er ferdig i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar