Sider

torsdag, april 26, 2007

Brukket rygg og risikosporting

Vel, det er ikke riktig så ille da, men faktum er at jeg hadde tatt bilde av gulvet på badet og greier og greier, for jeg skulle legge det inn i bloggen når jeg kom på jobb i dag tidlig... Og så er jeg i stedet nødt til å låne min Kjæres pc... uten bilder...
Jeg føler meg nokså hemma etterhvert uten egen nettilgang hjemme. (På "To-buy"-lista når bare pengene kommer: Trådløst nett) Å låne gubbens maskin er ikke det samme, for han bruker bare Opera som nettleser, og den er jo helt... den er bare helt mongo, for den mangler alle dingsene mine som jeg har lagt inn i min nettleser - Firefox. (Og med ny pc rett rundt hjørnet så får jeg anledning til å legge Firefox inn på ny. *juhuuu*)

Men grunnen til at jeg ikke kom meg på jobb da... det er faktisk ryggen. Nå må jeg finne sofa'n igjen - og prise maktene og gudene for at jeg ikke må på do. Med en slik rygg som dette så er det en risikosport: Reise seg opp av sofaen og komme seg i stående stilling. Få på seg tøfler. Tusletasle ut i gangen og ned trappa og ut på terrassen og ned på grusen - legg merke til den elegante gangen der, godtfolk!! Som hun ikke var mer enn 89 år!! SER det ikke vakkert ut??
Så skal jeg inn døra nede i hybelleiligheten, opp tre trinn til gangen mot badet, åpne baderomsdøren og ned med bukse og undertøy. Sittestillingen er mest behagelig når den er "hockey" - eller "press ut en diger en" om man vil kalle den det i stedet... Dopapiret - rekke meg etter det, få tørket og dratt på klærne igjen. Det tar ca ett minutt å komme seg opp i noenlunde stående stilling igjen, og albuene hviles på servantkanten mens hendene vaskes.
Tusle tilbake - stille og rolig - og for all del - bruk alle benkeflater og vegger og gjerder til å støtte kroppen opp på...

Det har vært et par ganger jeg virkelig har lurt på om jeg kom til å knekke sammen og bli liggende - men jeg har unngått det. Enn så lenge. Nå må jeg bare bli bra nok til at jeg kan hente valpen i morgen.

6 kommentarer:

 1. Naaamenn! Dakars!! :o( Dette var jo ikke noe greit... Dumme, dumme ryggen! Men det forklarer kanskje hvorfor jeg fikk en sånn intens trang til å sende deg en tekstmelding i går kveld/natt *s* Følte vel på meg at noe var i gjøre...

  God bedring! Håper ryggen klarer valpehenting i morgen!

  SvarSlett
 2. Huff, dette var da leit. :-(

  Men det er bra du er deg ditt ansvar bevisst og melder fra i bloggen hva som skjer, i motsetning til enkelte andre som bare uteblir i dagevis uten å skrive noe som helst. ;-)

  God bedring og valpehenting. Om ryggen fortsetter å være maroder, er det jo fint å jobbe med tilknytning: ligge på sofaen med valpen i armkroken ;-)

  SvarSlett
 3. God bedring, håper ryggen er bedre i dag!

  SvarSlett
 4. Uff da, Bobbelur. Dette hørtes ikke bra ut. God bedring. Håper ryggen friskner rask til.

  SvarSlett
 5. God bedring til deg, Bobbe!
  Håper ryggen er blitt litt bedre.

  Klem

  SvarSlett
 6. *a-lo venter spent på oppdatering om hvalpen*

  a-lo

  SvarSlett